ÍNDEX DE RECEPTES

4 de maig del 2010

ULLERETES

Aquest diumenge vam anar a prendre cafè a casa d’una Montserrat, bé, n’eren tres!, i vaig fer aquestes ulleretes en honor a elles tres.

Les ulleretes són unes de les pastes que més faig, a casa ens agraden molt, i no costen gens de fer. Sempre va bé tenir-ne ... perquè a qualsevol hora una va bé!
Amb una làmina de pasta de full i de la mida que vaig fer, en van sortir unes 42. Es guarden molt bé en una caixa metàl•lica ben tancada
Van agradar molt




ULLERETES

Ingredients:

- pasta de full (per a mi la millor es la del Lidl)
- sucre

En el marbre o taula tirem sucre, damunt la làmina de pasta de full, tornem a cobrir amb sucre, passem el corró per sobre sense aixafar la pasta, només perquè el sucre s’enganxi una mica.

Com les volia fer petites, he tallat la làmina de pasta de full en dos parts iguals.

N’ agafem una i cargolem una banda fins arribar al mig de la làmina, cargolem l’altra per l’altra banda també fins al mig, ens quedarà d’aquesta manera:


Anem tallant les ulleretes, del gruix que ens agradi, i les anem col•locant a la safata del forn, que tindrem preparada amb paper de forn, les posarem separades perquè augmenten el volum. Per sobre podem posar-hi una mica més de sucre, quedaran més caramelitzades.

Coem, amb el forn preescalfat, a 280-200º, el temps que necessitin, aprox. uns 10-12 minuts, veureu que el sucre es caramel•litza i les ulleretes van agafant un color torradet, al vostre gust.

7 comentaris:

Maria Dolores ha dit...

Hola, ya veo que hemos coincidido y que buenas salen con ese hojaldre.
Voy a darme un paseito por tu blog, lo que acabo de ver me gusta mucho esa tarta con manzanas y fresas tiene muy buena cara.
Saludos

Mercè ha dit...

Et van quedar molt maques!! I que bones que són!! I encara més si la pasta de full és casolana, però això ja porta més feina. ;)
Petons!

Teresa ha dit...

Meercè, encara no m'he atrevit a fer la pasta, però així que tingui una mica de temps ho tinc pendent!segur que encara queden més bones.
petó!

La cuina vermella ha dit...

Hola preciosa, les galetes sempre fan festa a taula, i te les menges sense adonar-te'n, i és que son taaaan bones!!! T'han quedat genials. Molts petons.

SUSANNA ha dit...

HOLA TERESA, GUAPA TU

AQUESTA RECEPTA ES MOLT BONA I MOLT FACIL, DIUS QUE ES PODEN GUARDAR EN UN ACAIXA DE LLAUNA...A CASA NO DONA PAS TEMPS,...JO A MÉS DE SUCRE ELS I POSSO SÈSAM, QUEDEN MOLTS BONES


PETONETS I FONS AVIAT SUSANNA

Teresa ha dit...

Hola Susanna! ja ho provaré de posar-hi sèsam, a de quedar bé!
Petó!

Teresa ha dit...

Vermells teniu raó després d'un bon dinar, una galeta no hi pot faltar! amb rodolí i tot!. Sobretot jo, a casa, s'ha d'acabar amb una cosa dolceta...
petons!

Seguidors