ÍNDEX DE RECEPTES

2 d’agost del 2010

TALLADOR DE MONGETES

Avui us ensenyo l’última adquisició! Quan entro en alguna botiga d’aquestes que tenim ara tant atractives d’estris de cuina, ja se que en sortiré firada! no sempre, eh? Però gairebé! L’altre dia vaig entrar en una d’elles, Gadget &Cuina, on podem trobar de tot i més!, això si, també s’ho fan pagar... però als qui ens agrada la cuina, amb aquestes botigues mirem i remirem, i alguna coseta piquem...


Aquest tallador de mongetes em va semblar una molt bona idea, en un extrem té una petita fulla tallant per traure les puntes de la mongeta, i una boca on la col•loques, prems una mica a ball. On té unes fulles tallants petites i juntes, l’estires a ball i el resultat és una mongeta feta tires fines, podríem dir espaguetis de mongeta!. És una mica entretingut, però també té l’avantatge que està cuita en 10 minuts! A casa ens agrada molt la mongeta fina, aquella petitona rodona i molt fina, estofadeta amb pernil i tomàquet i per sobre amb formatge, però n’hi ha poca i la temporada és curta, doncs bé, amb aquest estri puc tenir-la tot l’any! Això vaig pensar quan la comprava... !

Bé, fora bromes, va molt bé! Ja veieu quina mongeta em va quedar! Ara toca fer-lo servir i no deixar-lo arraconat en un calaix!

8 comentaris:

Xavier ha dit...

Heheheheh!
Que original!
I també et talla la punta de les bajoques (mongetes)?

A mi això és el que em fa més malícia!!!

Una besada!

Teresa ha dit...

Hola Xavier! les puntes les talla, però no al mateix temps...eh? primer amb la fulla de la part superior les talles , i després la resta! ja et dic, s'ho inventen tot! realment els inventors quina capacitat tenen!!!
petó

MaryLou ha dit...

Qué xulada!!! crec que ho necessito molt!!!
Petonets

starbase ha dit...

Dentrada en vull un. Ja veurèm si el faig servir o no.

Però d'entrada...en vull un :D

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Tens raò, entrar en una botigua d' aquestas es una temptació massa gran, sempre acabes compran.
Petons.

mercè ha dit...

Realment a Gadget's tenen de tot...estris necessaris, no tant necessaris i xorrades, però tots hi acabem agafant alguna cosa, tens raó, i que s'ho fan pagar també és cert...Aquest estri és realment original, i per fer les mongetes en amanida per exemple, és fantàstic. A reveure teresa.

Visc a la Cuina ha dit...

Quin estri més guapo!!! L'hauré de buscar, a mi també m'agraden les mongetes com a tu!

Teresa ha dit...

Ja m'heu consolat! pensava que només em passava a mi... això d'anar comprant cosetes per la cuina... doncs també em passa amb el draps de cuina... encara que vagi a passejar, no se com ho faig però arribo a casa amb un parell de draps de cuina!!
petons!

Seguidors