Després de la classe tant profitosa d'aquesta setmana, no podia estar-me de provar les excel·lències que podíem fer amb el formatge Philadelphia, segons les explicacions que molt atentes vam rebre de la mà del cuiner Lucio Villar. Així que ahir l'entrant del dinar va ser aquest canaló que ara us ensenyo.
Ens va agradar molt! És un entrat suau però alhora gustós. El contrast dolç de la mel amb l'avinagrat de la mostassa, el punt picant de la rúcula i el dolcet de la pera fan un conjunt de sabors molt agradable al paladar!
La quantitat dels ingredients és per a 6 canalons, dependrà també de la mida del talls del pernil, fa una mica de mal dir la quantitat exacta
Us animo a que proveu aquests rotlles , i si no us agrada algun dels ingredients, canvieu pel quin us agradi, podem deixar anar la nostra imaginació!
CANALÓ DE PERNIL DOLÇ AMB PHILADELPHIA
Ingredients
6 talls de pernil dolç (que no es trenqui i que sigui bo!)
150 g de formatge Philadelphia
Rúcula
Pera en almívar
Mostassa (de loa que té granet, La Antigua)
Mel
Oli
Preparació
Piquem un grapat de rúcula i una o dos peres en almívar (dependrà de la mida, jo vaig comprar-ne un potets al Mercadona, n'hi vag podar 6 meitats, són petites), ben picat tot junt. En un bol posem el formatge i els ingredienys que hem picat, barregem bé. Posem aquest preparat en una mànega.
Estenem els talls de pernil i en un extrem posem una tira del farcit amb l'ajuda de la mànega, enrotllem com un canaló, anem fent el mateix amb tots els talls. Reservem a la nevera fins l'hora de muntar el plat.
Per amanir farem una vinagreta amb una cullerada de postre de mostassa, una cullerada de mel i un rag d'oli d'oliva. Si ens agrada que es noti més el gust de mostassa, n'hi afegim més
L'amanida la podem presentar com ens agradi. Jo vaig posar enciams variats i tomàquet, i per sobre una mica de la vinigreta.
14 comentaris:
mmmmmmmmmmmhhhhh!!! que bons , fan molta mengera.
Que bé que ja hageu posat receptes tu i na Gemma .
Moltes gràcies per a compartir-ho.
Una abraçada
Bon dia Xisca! que contenta tornar a sentir-te! com ha anat l'estiu? ara santornemi!!!
petó
Teresa
Un primer plat amb el que sempre quedes bé i que pots farcir en maneres diferents en funció dels gustos dels comensals, que això també és important.
Una abraçada.
Una presentació molt maca, peró que alhora té que està molt bons aquests rotllets, els tindrem que tastar.
Petons i bon diumenge.
Que buena pinta, yo este año estoy un poco desconectada de los cursos, pues me van coincidiendo con otras oligaciones imposible de compaginar.
Ei, que ràpida! Tu també ja has posat en pràctica el que vam aprendre, oi? Aquesta és la següent recepta que tinc ganes de provar.
T'ha quedat genial, estic segura que ha tingut molt èxit ;)
Molt bo aquest canaló, ja veig que el formatge philadelphia dóna molt de joc!
Teresa, me gustan mucho estos rollitos acompañados por esa estupenda ensaladita. Un plato sano, ligero y de rechupete.
Un besote
Teresa, conforme vaig veient les receptes que us van donar a la classe... més greu em sap no haver-hi pogut arribar!!
Un plat perfecte per a la carmanyola... :)
Jo el provaré a casa, ha de ser boníssim!
Gràcies pels comentaris! Ja haureu vist en d'altres blocs, alguna altra recepta de la classe amb aquest formatge, el soufflé de la Gemma, que ha d'estar molt bo!, si entreu a la web hi trobareu infinitat de receptes. Ah! i segons ens va dir el profe, no porta tantes calories com d'altres formatges... així que serveis perfectament tot i portant una dieta...! això diu!
Bona setmana!
M'encanta!
Es veu super fàcil de fer i la presentació és estupenda.
M'anoto la recepta!!!
Ja veig que amb el Philadelphia podem fer alguna coseta més que la crema de crabasso o el pastís de formatge!
PTNTS
dolça
T'han quedat fantàstics!!!
Publica un comentari a l'entrada