L’altra recepta de torró que vam fer al Museu de la xocolata és aquesta. És molt fàcil de fer i si us agrada més amb xocolata negra o llet, només cal seguir les mateixes proporcions i passos.
En lloc de fruits secs queda molt bo amb fruites confitades, taronja, figues, orellanes d’albercoc, o bé combinar les dues coses, que unes quantes calories més ja no vindran d’aquí... ! ah!, en aquest hi vam posar un grapadet d’arròs inflat (crispis)
Amb aquesta recepta participo a l’ HEMC 49, que n’és amfitriona la Núria de Petita cuina, i en ha proposat un especial per Nadal.
TORRÓ DE XOCOLATA BLANCA AMB FRUITS SECS
Ingredients
- 300 g de cobertura de xocolata blanca
- 100 g de fruits secs (ametlla, avellana, festucs pinyons...)
- Taronja confitada per a decorar
Preparació
Desfem la xocolata en un bany maria calent, quan ja està desfeta, hem de temperar-la, per a fer-ho, fem un bany maria invertit, es a dir, amb aigua i gel en un bol hi refredem la xocolata. Remenem mentre es va refredant. L’hem de tenir a uns 35º. Si no tenim termòmetre, ho fem d’aquesta manera: amb una cullereta ens en posem una mica al llavi, si no notem l’escalfor, la tenim al punt per barrejar-la amb els fruits secs o fruites. Aquesta barreja l’aboquem en el motlle, fent pressió perquè no quedin forats pel mig. Donem també uns copets al motlle damunt l taula perquè quedi ben repartida la barreja.
A partir d’aquí ja tenim el torró preparat, només ens cal esperar a que refredi, perquè cristal•litzi una altra vegada la xocolata, desemmotllem i si no l’hem de gastar de seguida, l’emboliquem amb paper de forn o film.
No cal guardar-lo a la nevera, però si en un lloc fresc.
9 comentaris:
Original i boníssim!!! me'n faria un tallet i un altre.... i un altre....
Bon Nadal! ;)
Me gusta mucho la receta y te ha quedado de mostrador de pastiseria
Bon Nadal
Miquel
Quin torró!!!! t'ha quedat fantàstic!! i amb xocolata blanc.... m'encanta!
Et desitjo un molt Bon Nadal!!!
Un petó enorme
Aquest torró és una hermosura!Em sembla que el posaré a la taula de Nadal!
Sembla de pastisseria i tot!, t'ha quedat estupendament bé!!! mmmmm jo en vull un tallet!!!! :)
Petonets
Què maco!!!! l'any pasat ja vam fer aquest torró i és boníssim!!!
Petonets
Que bo noia!!!!
M'encanta la xocolata blanca, i en turró ha de ser bonísim, quina recepta mes bona.
Gracies per participar i que tinguis bones festes!
Este turrón promete, lleva unos ingredientes muy suculentos jejeje...
Feliz 2011!!
Besos
Quin torró més bo, potser encara m´animaré per reis...un petonet i bon any nou!!!
Publica un comentari a l'entrada