27 de desembre de 2011

DELÍCIA DE MASCARPONE I TORRÓ AMB XOCOLATA BLANCA

Fa uns dies, una companya em va dir que havia menjat una delícia de torró!...i em diu, et passo la recepta, a tu que t'agrada la cuina segur que t'agradarà i ho faràs... només dir-me el nom ja sabia de quines postres es tractava!!  la delicia de mascarpone i torró de la Mireia Carbó!!! La tenia a pendents des del dia de la classe, de fa dos anys! però no l'havia fet mai. No he esperat més , crec que ja li tocava...i aquí teniu aquesta delícia d'èxit assegurat!!! Unes postres que van de perla per aquestes festes on el torró no pot faltar ! A tots ens ha agradat molt!
Com que erem colla, no podia guardar tantes copes a la nevera... presentació més elegant... aquest dies està que no hi cap una agulla! així que vaig omplir un gots de paper que portaven tapa inclosa i que va anar perfecte per a guardar-los. I Com vaig fer-ne amb el doble d'aquests quantitats, un cop tot els gots plens, el que quedava, el vaig posar en un taper i així ho tenim amb versió gelat! que caurà en qualsevol moment...
DELÍCIA DE MACARPONE I TORRÓ AMB XOCOLATA BLANCA
Ingredients
250 g de formatge mascarpone
200 ml de nata líquida (35% MG)
150 g de torró de Xixona
150 g de xocolata blanca
100 ml de llet
2 fulls de gelatina
Elaboració:
Messuar tot els ingredients
En un recipient amb aigua freda, remullem els fulls de gelatina (5 minuts)
Ratllem el torró amb un  ratllador
En un cassó petit escalfem la llet amb la xocolata esmicolada, a foc baix. No parem de remenar fins que la xocolata s'hagi desfet.
Fora del foc hi afegim la gelatina escorreguda, remenem perquè es desfaci.
En un bol muntem la nata, no gaire muntada, que tingui cos.
En un altre bol barregem el mascarpone amb la barreja de la xocolata. Hi incorporem el torró ratllat, afegim la nata tot remenan suaument amb l'espàtula, amb mociments envoltants, de dals a baix, fins a tenir una barreja homogènia.
Omplim les copes ( gots...) i reservem a la nevera fins el moment de servir.
Tenia un pot de perles de xocolata cuixents i en vaig repartir unes quantes per a decocar una mica els gotets...

QUE EL 2012 SIGUI UN BON ANY PER A TOTS VOSALTRES!!

15 comentaris:

mercè ha dit...

Ondia quin postre!, fins i tot aquest papa noel que tens per aquí pujant i baixant se'l mira amb cara de vici!Vas quedar com una reina!UN POSTRE 10!

a peu coix-pambolixocolata ha dit...

M'agrada, m'agrada!!
Bon any!

QUIMA ha dit...

Ostres quines postres més bones . Amb el teu permis te les copiare per fer la nit de fi d'any.
Una pregunta amb quina antelació e spot fer?
Petons

Gemma ha dit...

Carai, això si que és una delícia! T'ha quedat molt bé, i els entaulats segur que deurien estar la mar de contents.
Bon any nou!!!

Marina ha dit...

I tant! Quina delícia!! Molt bona idea, això de guardar-ho amb pots. Petons

Gemma ha dit...

L'he fet més d'un cop i sempre té èxit, com totes les receptes de la Mireia! :)

MaryLou ha dit...

Bonísissim!!!!!
Que l'any vinent sigui millor per a tots i sobretot que ens porti molta salut

Chez Silvia ha dit...

La vaig fer per el dia de Nadal!!! molt bo!!! petonets

starbase ha dit...

Brutal, una 'muesca' més en el revolver cul.linari de la Mireia Carbó -i en el teu també es clar- :D

elsfogonsdelabordeta ha dit...

Receptes d'aquelles de quedar bé!! Ha de ser boníssima!
Bona entrada al 2012!
Petonets
Sandra

Cristina ha dit...

Una delícia, sí senyora. M´agradat l´aprofitament que has fet dels gots

Margarida ha dit...

Quines postres més bones!! Ja ho crec que això és una autèntica delícia!!!!

Molt Bon Any!!

Fem un mos ha dit...

Ummmm fa molt bona pinta
Petons

Roser ha dit...

Buuaa quin vici no??!! es d'aquelles receptes que ningu li diu que no per molt tip que estigui!! m'encantaa!! guardat! petons

Anna Hallado ha dit...

Un senyor postre que de ben segur ha deixat amb la boca oberta a més d'un comensal.
Bon any!

Seguidors