ÍNDEX DE RECEPTES

30 de desembre del 2011

MAGDALENES DE TARONJA


Ahir va ser l'aniversari de la iaia i per a celebrar-ho vam fer una xocolatada !! i què hi vam sucar... doncs aquestes magdalenes de taronja tan bones!
MAGDALENES DE TARONJA
Ingredients
1/2 taronja amb pell
4 ous
200 g de sucre
200 g d'oli de girasol
220 g de farina (de rebosteria)
1 sobre de llevat (Royal)
1/2 culleradeta de sal
Elaboració
1. Rentem la taronja, la posem dins el got de la TM junt amb els ous i el sucre. Programem 3', temp. 37º, vel. 5
2. Acabat el temps, tornem a programar 3', vel. 5, sense temperatura
3. Afegim l'oli i programem 15'', vel. 5
4. Afegim la farina, la sal i el llevat, programem 8'', vel. 6
5. Omplim les capsules per a magdalenes 3/4 parts i les posem dins un motlle més alt, van bé les flameres  o una safata com la de la foto. Reservem a la nevera durant 1/2 hora.
6. Preescalfem el forn a 250º.
7. Posem les magdalenes al forn, baixem la temperatura a 220º. Abans de posa-ls al forn podem tirar sucre per sobre.
8. Coem duant 15-20 minuts.
9. Deixem refredar i guardem en una caixa ben tancada.
*recepta del bloc "velocidad cuchara"

9 comentaris:

A peu coix. N. Sagués ha dit...

Bon any a tu també! Les magdalenes guapes, guapes amb taronja no les he fet mai però ara ja sé on està la recepta. No tinc maquineta però ho provaré igual

trifasic de baileys ha dit...

OOOhhh que boo!! xocolata amb madalenes!! fa temps que no en menjo!! una celebració com cal i tant!! petons i bon any nou!!!

Anònim ha dit...

La iaia deuria estar encantada amb aquest berenar tan bo, felicitats!!
Molt bona any!!
Petons
Sandra

starbase ha dit...

Teresa, molt bon any i estàs totalment a temps de la trobada gastroblocaire... (tens el facebook per a apuntar-te?)

Anònim ha dit...

Feliç any nou també per tu!!!
Una forta abraçada!

Cristina ha dit...

Teresa, t'han quedat perfectes! Molt bon any!!

esborrar ha dit...

Les faig segur! Bon Any!
Marta

Visc a la Cuina ha dit...

Bon any! Una gran manera de començar aquest 2012

Lo forner de Ponent ha dit...

Quina pinta, Teresa! Bon any! El forneret ha tornat, per fi! Gràcies pel teu comentari i disculpes per respondre tan tard!

Bon any 2012!

Roger

Seguidors