ÍNDEX DE RECEPTES

10 d’octubre del 2012

PA DE PESSIC - COCA


Aquesta recepta la vaig publicar fa pocs dies, però també es va esborrar, no sé com, es van eliminar algunes receptes del bloc. La tecnologia... Mirant la part positiva, ara us puc posar i dir que també l'he fet sense Tmx, i que queda igual de boníssima! En cas que la feu amb batedora elèctrica aneu seguint els mateixos passos per integrar els ingredients.
És una coca molt bona, súper esponjosa, fàcil i ràpida de fer. Ideal per a un bon esmorzar o berenar!
No sé què més posava, però en fi, el que és important és la recepta i aquí us la deixo! Ah! En molts dels comentaris que havieu deixat (i que he perdut...) comentàveu que havieu llegit coca de pepsicola! I és ben veritat! Li podia haver dit coc ràpid! Però tot arribarà, ara ens heu donat una idea per a una pròxima recepta. :-)

PA DE PESSIC - COCA
Ingredients
3 ous (mitjants)
200 g de farina de rebosteria
200 g de sucre
100 g de nata líquida
100 g de mantega
1 sobre complert (es compon de 2 sobres) de llevat de gasosa  (jo el vaig comprar a Mercadona) o bé un sobre de llevat Royal
Un rajolí d'anís (aportació meva)

Preparació
Posem la papallona en el got de la Tmx, afegim els ous, el sucre, la matega fosa i l'anís, programem 3 minuts, vel. 3.
Afegim la nata, barregem 1 minut a vel. 3.
Traiem la papallona, incorporem la farina i els dos sobres de gasosa, barregem 10 segons, vel. 6. Acabem d'integrar amb l'espàtula.
Encamisem un motlle amb mantega i farina, hi aboquem la barreja i repartim sucre per sobre, generosament.
Amb el forn preescalfat coem durant 35 minuts, aproximadament, a 160º. El punxem per comprovar que està cuit (l'agulla o broxeta ha de sortir seca)
(recepta del bloc pequerecetas)

7 comentaris:

Catieu ha dit...

Un clàssic que sempre està boníssim. Quin color tan bonic al tall, i la crosteta amb sucre uhmmm....
Petons

sandra/ josemaria ha dit...

bonissima

A peu coix. N. Sagués ha dit...

Hummmmmmmmmmmmmmmmm Teresa, aquest és dels meus! Els d'esmorzar amb la lleteta al matí!

esborrar ha dit...

Sembla que t'ha qudat perfecte. Quina pinta tan esponjosa!
Marta

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Per aixecar-se del llit amb alegría si a taula t'espera un pa de pessic com aquest tant esponjós.
Petons.

Tapa't de tapes ha dit...

Uau! La tecnologia potser et va fer una mala passada però no pas el forn! T'ha quedat molt autèntic, Teresa! Jo encara no he aconseguit que em quedi mai tan esponjós a casa! Felicitats.

trifasic de baileys ha dit...

la nata i la mantega li ha d'aportar una suavitat molt bona!! una bona recepta....me n'envies un trosset per sucar-hi a la llet!? petons

Seguidors