31 de desembre de 2012

COCA FINA DE RAÏM

Amb aquesta coca fina de crema de mató i raïm, us desitgem molt bona entrada d'any!!! i que el 2013 sigui menys dolent del que pensem... brindem amb tots vosaltres!!!
COCA  FINA DE RAÏM
Ingredients
Una làmina de pasta de full
Crema pastissera aquí (jo ho he fet amb aquesta crema de mató queveureu mñes a baix, és molt bona)
Raïm blanc
Melmelada de fruites del bosc (per a fer els números, no tenia a mà res més...)
Un ou batut
Elaboració
Tallem un rectangle gran de pasta de full, amb la que sobra fem tires d'un dit d'ample, 1 cm i mig més o menys, per a posar a tot el voltant, pintem les vores del rectangle i hi anem enganxant aquestes tires, les pintem amb ou batut. Punxem l'interior amb una forquilla per a que no pugi, en cas que pugi, un cop cuit podem presionar una mica per tal de tenir espai per a posar la crema i que no sobresurti pels costats.
Coem a 200º durant 20 minuts, amb el forn preescalfat.
Traiem del forn i deixem refredar.
Cobrim la base amb la crema. Si teniu fruites com groselles, gerds... feu el número (en aquest cas), o res, jo l'he fet com he pogut amb melmelada de fruites del bosc que he fet aquests dies.
Rentem el raïm, l'eixuguem bé i repartim per sobre la crema.

15 comentaris:

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Teresa; Començes amb un 2013 molt fi i molt dolç...
Que vagi de gust i feliç 2013 Teresa¡¡

MaryLou ha dit...

Molt bon any per a tots vosaltres!!! Ho començareu ben dolç, com diu el Josepb!
Una forta abraçada!

Cristina ha dit...

Fantastica Teresa i Bon Any!

Gemma ha dit...

Ha de ser boníssima!!!
També un molt bon any nou per tu, guapa! Ens continuem seguint!

Gemma ha dit...

Bon any nou!

QUIMA ha dit...

Una coca molt original per a començar l'any. Bon Any NOu.
Petons

Roser ha dit...

a part de bonissima és ideal per cap d'any!! aquest any he fet les campanades amb el raïm negre!! és la primera vegada que ho faig, perquè la noia que s'encarregada de dur el raïm ni ho sabia (més feliç ella), i els grans ni ens cavien a la boca! a veure com m'anirà l'any....! va ser una genial nit de cap d'any! petons

Fórmules Culinàries ha dit...

Quin postre més xulu per acomiadar l'any!!
Me l'apunto per l'any vinent!
bn any!!
ptns!!

Alfons ha dit...

quina proposta més encertada!!
Feliç 2013!!

María ha dit...

Teresa cariño, con esta rica coca seguro que la entrada del nuevo año es dulce y maravillosa, es lo que te deseo para todo el resto, que todo lo bueno que le pidas se te cumpla. Un abrazo preciosa

Maryar ha dit...

¡Feliz 2013!
Una coca muy bonita y vistosa, ideal para empezar un nuevo año.
Muacs

Romescaire ha dit...

Feliz año wapísima, una coca de uvas buenísima ideal para estas fechas! Bssss

Montse Ortells ha dit...

Molt bon any de receptes i menges!!!! Una abraçada ben forta!!!!
Petons

Silvia ha dit...

Holaaa Teresa!!

Te deseo un feliz año para ti y los tuyos...y que nos vuelva a unir en muchos zaraos,eh!

Un besito,nos vemos ;))

LaMirandolina ha dit...

Veig que heu començat l'any amb molt bon peu! I ben dolços!
Jo també he tastat aquesta crema de El Canadell, però encara m'agrada més el mató que fan. D'ençà que els he descobert, cada setmana me'n compro.
Bon 2013!

Seguidors