El torró de coco el vaig veure a la Marina A.F, i el de xocolata amb arròs inflat és una mica del que he vist en diferents blocs i que al final l'adaptes a la teva manera. Els dos són molt fàcils i ràpids de fer i suposo que seran bons, bé el de coco el vam provar perquè vaig fer una barreta petita amb la massa que sobrava... i està molt bo! La capa de xocolata que el cobreix hi dona el toc cruixent que combinat amb el coco i la nou fan unes mossegades dolces, cruixents i molt gustoses! I el típic de xocolata amb arròs inflat crec que també serà ben bo!.
MOLT BONES FESTES!!
TORRÓ DE COCO AMB NOUS I XOCOLATA
Ingredients
100 g de coco ratllat
125 g de llet condensada (l'he posat desnatada, que n'hi ha!)
Un grapat de nous, les tallem a trossets i en reservem tres o quatre meitats per a decorar.
Xocolata negra de cobertura (Nestlé)
Elaboració
En un bol posem el coco i la llet condensada, remem bé fins que el coco estigui humitejat i ben lligat amb la llet. Hi afegim les nous a trossets i remenem bé. Ja tenim la massa feta!
Si teniu un motlle, folreu-lo amb paper film, repartiu-hi la massa, fem pressió per a que quedi compactada la barra, tapem amb film i reservem a la nevera una estona. Si no tenim motlle, li domen forma amb les mans i l'emboliquem amb film i reservem a la nevera.
Desfem la xocolata al bany maria o al microones, aquesta nova xocolata de cobertura negra de la Nestlé queda molt bé. Posem la barra de torró damunt d'una reixeta i cobrim bé amb la xocolata temperada, que allisarem amb l'ajuda d'una espàtula o ganivet o pala, els laterals també. Per a decorar-la, amb una forquilla fem les ones de la part superior, i per sobre posem les meitats de nou. Deixem refredar. Quan aquesta capa de xocolata s'ha enfurit, donem la volta a la barra i donem la capa de xocolata a la base. Deixem refredar a temperatura ambient, l'emboliquem, i reservem a la nevera.
TORRÓ DE XOCOLATA I ARRÒS INFLAT
Ingredients
250 g de xocolata 70% (podeu fer-la amb xocolata amb llet, si us agrada més)
40 g de llard
50-60 g d'arròs inflat
Elaboració
Partim la xocolata a trossos i els posem al got de la Tmx. Triturem a vel. 6 fins gran, uns 10 segons. Amb l'espàtula fem baixar la que s'ha quedat pel voltant del got, afegim el llard i programem 6 minuts, 37º, vel. 1.
Acabat el temps comprovem que la xocolata s'ha desfet, seguidament hi afegim l'arròs inflat i amb l'espàtula barregem bé perquè s'integri amb la xocolata.
Aboquem la barreja en un motlle i deixem que refredi a temperatura ambient.
Reservem a la nevera embolicada amb paper parafinat o film.
* Ja veieu que és molt fàcil, i el podeu adaptar perfectament si no teniu Thermomix.
Desfeu la xocolata al bany maria, afegiu el llard i a continuació l'arròs inflat.
10 comentaris:
Mi querida Teresa , te han quedado unos turrones de lujo, de esos que no tienen precio por que como estos no los venden, tiene que ser un placer tomar un trocito de cada uno. Mil besicos, y te deseo de corazon una feliz navidad, junto a tus seres queridos, tu amiga que te quiere Maria
unos turrones asi siempre son mejores y te han quedado muy bien Teresa
Bones Festes
peto
Què seria un Nadal sense torrons, oi? ;)
Bon Nadal i feliç 2013!
irresistibles!!! d'aqui a 4 dies ja n'estarem farts!! jeje petons i que passis unes mooolt bones festes!
Quin repertori de torrons! Bon Nadal!
Felicitats Teresa.
Els torros imprescindibles per Nadal i si son fets a casa, fabulos!!!!
Petons.
T'han quedat espectaculars, la família deuria quedar encantada, eh?
Bones festes!
Petonets
Sandra
Doncs... com els torrons fets a casa, res!
Una abraçada
Uns torrons macos i boníssims.
Feliç 2013!
Muacs
Aquí et deixem aquesta gran frase, i Bon Nadal “El cocinero no es una persona aislada, que vive y trabaja sólo para dar de comer a sus huéspedes. Un cocinero se convierte en artista cuando tiene cosas que decir a través de sus platos, como un pintor en un cuadro” Joan Miró :)
Publica un comentari a l'entrada