Així que ja veieu quin dijous més gras hem tingut, ah? i no hi ha faltat la truita i la botifarra d'ou...Visca Carnestoltes!!
COCA DE LLARDONS (II)
Ingredients
75 g de sucre
150 g de llard
200 g de llardons (que siguin bons...)
100 g de llet
100 g d'aigua
400 g de farina (de la normal, mitja força)
20 g de llevat fresc de forner
Pinyons
Pessic de sal
Pessic de canyella
Més sucre per a posar damunt la coca
Elaboració
En el got de la Tmx posem l'aigua, la llet i el pessic de sal, programem 1 minuts, 37º, vel. 2
Afegim la meitat del llard, el llevat, la farina i el sucre, i barrgem 2 minuts a vel. espiga (got tancat)
A continuació afegim poc a poc, per la boca del got, a vel. espiga, el llard, fins que veurem que està tot integrat.
Ara toca afegir els llardons, i a canyella en pols i barregem 5 segons, got tancat, vel. espiga.
Posem farina a la taula i hi aboquem la massa, si és molt enganxosa tirem una mica de farina i amassem.
Dividim la massa en dos, farem dues coques.
Tallem paper especial de cuina, posem una meitat de massa i estirem amb el corró, donem forma a la coca, un gruix aproximat d'un cm i mig. Pintem amb ou batut, repartim els pinyons iposem sucre generosament.
Vaig esquitxar per sobre amb una mica d'anís.
Tenim el forn preescalfat a 200º, hi posem les coques i coem durant uns 25 minuts.
Deixem refredar
Espero que les feu i que us agrdin molt!
17 comentaris:
T'ha quedat molt bé aquesta també ..... jo com tu m'agraden les dues .....
Petons
Mmm que rica te ha quedado! ¿me puedo llevar un trocito? :), Un beso
que bona!! t'ha quedat genial! petons i a disfrutar-la!
Per mi un trosset de cada!
Petons
Sandra
Nunca la he probado pero tiene una pinta tremenda.
besos
Ha de ser boníssima!
Ces site web informatif! Grand merci! Merci pour un bon moment la visite comacasa-res.blogspot.ru. C'est vraiment un plaisir compréhension d'un site web comme celui-ci regorge d'informations sympa. Merci!
A mi personalment, m'agrada més la de pasta de full.
Però tens raó que la de brioix també és molt bona ;)
A casa agrada més l'amassada, recepta de la Montserrat Seguí. Però a mi em passa com a tu, m'agraden les dues!
Ptnts
Dolça
Qué bona Teresa, qualsevol versió es bona i no cal que sigui Dijous Gras o la Revetlla de Sant Joan per fer-la.
Petons.
Ens agraden totes dues!!! per+o aquest any nomès he fet la de pasta de full.
T'han quedat molt boniques!!
Petonets
Una pinta espectacular!!!
Jo soc més de les de brioix, encara que si n'hi ha de pasta de full tampoc li faig cap lleig.
Moltes gràcies per compartir-les.
Jo aquest any també m'he animat a fer la massa de brioixe i n'he quedat molt contenta!
Però la de pasta de full és tant fàcil i tant bona que no sabria amb quina quedarmE!
ptns!!
De les coques mes bones per aquests dies!!! Quina pinta! Petons
tremendas las dos¡¡
es mi coca preferida
peto
hola! Quin llevat fresc aconselleu per fer les coques?
Publica un comentari a l'entrada