Per refrescar-nos una mica avui, un dissabte de xafogor, i per a participar en el Memòries d'una cuinera d'aquests mes, dedicat als polos, que hi arribem ben justet...participem amb aquests polos molt fàcils de fer, polos de síndria, refrescants, bons, i molt sans, fruita 100% !
I... una mica de xocolata que no hi falti...!
POLOS DE SÍNDRIA
Ingredients
Un quart de síndria (millor que no tingui llavors)
Pals de fusta
Xocolata blanca i negra
Elaboració
Tallem triangles de síndria, aproximadament d'un cm i mig. Traiem la pell, amb el ganivet fem un tallet per a poder introduir millor el pal, posem els pals i emboliquem amb film. Reservem al congelador fins a l'hora de menjar-los.
Desfem al bany amaria una mica de xocolata negra i blanca, traiem els polos del congelador i els decorem amb les dues xocolates. La xocolata amb contacte amb la fredor de la fruita queda compacta de seguida.
I ja podrem gaudir i refrescar-nos amb un polos molt sans!!
12 comentaris:
Mi querida amiga, solo con verlos ya me refresco, el toque de chocolate le va de perlas, me han encantado. Mil besicos tesoro
Una bona manera de que tothom es menji la fruita sense protestar. I a sobre amb una mica de xocolata per llaminers.
Avui he pujat al bloc una recepta teva, el gelat de café. Baníssim, repetiré.
Petons.
Últimament estàs inspiradíssima amb el tema dolç...Són guapíssims!!
Que bons i que refrescants, me encanten!
"Les receptes que m'agraden"
Bona idea! Han de ser boníssims.
Muy buenos y sabrosos polos y muy sanos¡¡
Espero que tambien tengas suerte el miercoles.
Peto
Jo l'any passat també vaig publicar uns polos de síndria però.... ni la meitat de ben presentats com els teus!!!! Amb xocolata i tot, quina delícia!!!!
Petons
uns polos deliciosos, i amb la xocolata, molt més llaminers!
Una bona opció per menjar síndria!!! queda molt xula. Gràcies Teresa per participar. petonets
M'encanta la idea!! Te l'agafo!! Aquest cap de semana ho provo sii o si!! Petons
Una idea molt bona i original.
mes frescos i saludables imposible!!!
Publica un comentari a l'entrada