19 de febrer de 2015

PA DE PAGÈS AMB SALSA PESTO I MOZZARELLA

Segur que aquest pa l'heu vist d'altres vagades, jo el volia fer fa temps però no trobava el moment i aquest diumenge li va arribar l'hora!, aprofitant que la Pilar del blog AQUÍ està de celebració del 1r any del seu blog i ens ha preparat un concurs magnífic, a veure si tenim sort!, hi participem amb aquest pa deliciós!.
Jo vaig fer un pa petit perquè era per l'aperitiu del diumenge, entre d'altres coses, i no es tractava d'atipar-se, després hi havia un bon dinar i el pastís de l'entrada anterior...
Va ser un exitàs! què bo que està! Ja vam dir que s'ha de repetir, i amb un pa gran... !
Us deixo la recepta de la salsa pesto, que tot i que podem trobar-ne de bona ja feta, si la feu encara serà més bona, i és ben fàcil!
Amb aquesta recepta participo al concurs del primer aniversari del bloc Les receptes que m'agraden , patrocinat per Castey .
PA DE PAGÈS AMB SALSA PESTO I MOZZARELLA
Ingredients
Un pa de pagès (millor del dia abans)
Salsa pesto , aquí trobareu la recepta Salsa pesto
2 boles de mozzarella fresca
100 g de formatge parmesà ratllat
sal, pebre negre (acabat de moldre)
Preparació
Amb un ganivet de serra fem talls en un mateix sentit sense acabar d'arribar a baix de tot, fem talls cada 
3 cm (jo com era un pa petit vaig fer-los cada 2 cm aprox.). Després fem els mateixos talls però perpendiculars als que hem fet, de manera que quedin uns quadradets de pa units per sota, el pa no perd la forma.
Tallem les dues boles de mozzarella a rodanxes fines, també podeu ratllar-la.
Amb una espàtula o ganivet de punta rodona anem repartint la salsa pesto per dins dels talls, a continuació repartim la mozzarella i el parmesà també per dins dels talls.
Com els pesto i el formatge ja són prou forts de gust, jo no vaig salpebra-ho, vaig pensar que potser resultaria massa fort. Pel meu gust va quedar al punt!
Amb el forn preescalfat  ho tenim dins uns 10-15 minuts, ja que només cal que el formatge es fongui entre el pa . 
El servim calent, al sortir del forn.
A més a més de lo bo que està, l'olor que fa mentre està al forn, ja el fa irresistible!! 
Animo a fer-lo!

* el pa de pagès millor si el compreu el dia abans, es tallarà i quedarà més bé.




9 comentaris:

Pilar C. Les receptes que m'agraden ha dit...

Moltes gracies per participar! T'ha quedat genial aquest pa, i tens tota la raó, l'oloreta mentre s'està fent ja et fa venir ganes de menjar-lo! Una abraçada maca, que tinguis molta sort en el concurs! Un petó.

Per cert ja has posat l'enllaç a la pàgina de Castey, tot es correcte, moltes gracies guapa!

Cuinant a Canet Gemma ha dit...

Segur que duraria ben poc.
Muas

MaryLou ha dit...

quina bona pinta!!!

Alfons ha dit...

en tinc molt bones referències ... la mva filla el va tastar l'altre dia i en va venir dient festes... aixi és que en tincmoltes ganes de fer-ho a casa... i tastar-lo també jo!!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Li tinc moltes ganes a aquest pa Teresa i m'agrada molt com t'ha quedat.
Sort al concurs!
Petons.

Cristina ha dit...

Quan dius que fem la propera excursió i que portes aquest pa?

sandra/ josemaria ha dit...

que bo

ISABEL ha dit...

No més veure aquest pa, el meu nas ha respost, quasi sentia l'olor de la salsa pesto amb la mozzarella.
Magnific, aquest el faré.
Petons

Miquel ha dit...

Ostras no lo habia visto nunca.Pinta de fabula¡¡
Suerte en el concurso
Petons

Seguidors