Aquest més hem tafanejat el blog del Manel, "els fogons del pare", per a participar a la convocatòria que ens fa la Mercè, "del blog al plat" d'aquest mes. No he tingut massa temps i jo sóc més de dolços per això m'ha costat una mica decidir-me, però amb molt de gust he remenat i finalment triat aquesta recepta, senzilla , fàcil i ràpida de fer, no per això menys bona! Ens ha agradat moltíssim! gràcies Manel pel guisadets i coses bones que comparteixes amb tots nosaltres!
Tot i que el dia de publicació és el 20, aprofito fer-ho avui per a felicitar i deixar-vos la recepta de la crema.
Per Sant Josep no pot faltar la Crema! us deixo l'enllaç on trobareu la recepta, si no l'heu fet, encara hi sou a temps! Crema I , Crema II
Felicitats als Joseps, Josefes, Peps, Pepites...
ALBERGINÍES AMB MEL DE ROMANÍ
Ingredients
Albergínies
1 ou
Farina
Oli
Mel de romaní
Preparació
Rentem i tallem les albergínies a rodanxes de 1/2 cm de gruix aproximadament, salem una mica, jo les deixo amb la sal una estona per a que deixin anar aigua i no amarguegin, tot i que aquestes eren de les ratllades i no acostumen a ser-ho. Les arrebossem primer amb farina i després amb l'ou i les fregim amb abundant oli, ben calent, però que no fumegi, que serà senyal que s'ha cremat i pot donar mal gust (això per a tots els fregits que haguem de fer...).
Un cop estiguin ben rosetes les posem damunt de paper absorvent, per a traure'n l'excés d'oli, les col·loquem a la safata de servir i les reguem amb la mel, que com més bona i natural sigui, més bo resultarà el plat.!
Ja és aquí la primavera!!!
10 comentaris:
Una manera diferent de menjar les albergínies. La meva mare les arrebossava amb sucre quan érem petits i ens encantava.
Quina hortènsia tan florida!!!! La meva encara no té ni fulles!!!
Petons
Amb el raig de mel queden molt bones, es un no parar a l'hora de menjar-les.
Tens les hortènsies molt maques amb un color preciòs.
Petons.
Molt originals aquestes alberginies amb mel.
Petons
Que bé Teresa!, sembla que de moment les 3 receptes que ja hem publicat són amb albergínia!. Em sembla perfecte aquesta recepta, amb un contrast amb la mel que lliga molt bé!. Gràcies per participar, com cada mes!
Amb mel? Deu quedar molt bo!! Ajuda a matar el gust amarg que potser tenen les esbergínies. Tot i que jo faig com tu, les salo i deixo reposar, i la veritat és que queden sempre bones! Bona recepta!
Marta
D'aquesta manera les vaig tastar per primera vegada a Còrdova i les trobo boníssimes!
PTNTS
Dolça
Hace poco probe unas chips de berenjena con miel y me encantaron.Asi que estas tuyas buenas sin dudarlo.
peto
Teresa,
Estic molt content de saber que us ha agradat.
Tens tota la raó, és una recepta ben senzilla de fer, sense complicacions i el resultat és fantàstic.
Una abraçada.
No las he preparado nunca pero tengo curiosidad de comerlas con la miel a ver que tal.Se ven esos sí deliciosassss
Quina elecció més bona! Si sortim a fer tapes i trobo albergínies amb mel, les demano sempre, i això que a casa només les he fetes una vegada! M'apunto la recepta! Una abraçada!
Publica un comentari a l'entrada