13 de febrer de 2018

MOUSSE DE XOCOLATA

Si us agrada la xocolata, si no teniu massa temps per preparar, encendre el forn... i voleu unes postres requetebones, us recomano aquesta mousse de xocolata!!!
No us dic res més avui... però feu-la!¡ i digueu-me si us ha agradat!
Ah! per quants? doncs en vam menjar 8, això si, aquesta vegada en quantitats no tan generoses ... però suficients per després d'una bona paella... ve el bon temps...
MOUSSE DE XOCOLATA
Ingredients
4 ous (a temperatura ambient)
150 g de xocolata 70%
100 ml d'oli d'oliva (suau)
50 g de sucre
Preparació
Separem els rovells de les clares
Fonem al bany maria la xocolata
Afegim l'oli a la xocolata desfeta i remenm bé fins a integrar-lo. Reservem
Muntem les clares amb un polsim de sal. Reservem
Muntem els rovells amb el sucre, fins a doblar el volum, obtindrem una crema fina i blanquinosa, hi afegim la xocolata i batem bé per a que s'integri
Amb l'espàtula i amb moviments envoltants, de baix a dalt, anem afegint les clares a la barreja anterior,  ho fem en tres vegades, quan ja tenim una crema homogènia omplim els gotets o recipients en que presentarem la mousse i reservem a la nevera fins l'hora de servir
Decorem al nostre gust
La recepta és de Nigella Lawson (m'encanta!)



6 comentaris:

sandra/ josemaria ha dit...

Que bueno ,un abazo

La Cuina de l'Olga ha dit...

Que bonics t'han quedat aquests gotets! Preciosos! Em puc imaginar el seu gustet...bons!
Petonets, Teresa!
Olga

lolines ha dit...

Mes que bona aquesta mousse, hmm, bonissime.

Trini Altea ha dit...

Teresa viendo tus fotos la boca no me para de salivar.

Roser Font ha dit...

té una pinta espectacular!! i sense gens de nata! m'encanta!! jo faig una versió amb alvocat, cacao i xarop d'atzavara que també triumfa molt! un dia la publicaré! petons

M Glòria ha dit...

Quin aspecte tan...tan...mira me l'apunto per quan tinguem desig de xocolata😉
Ptnts
Glòria

Seguidors