Si us agrada la xocolata, si no teniu massa temps per preparar, encendre el forn... i voleu unes postres requetebones, us recomano aquesta mousse de xocolata!!!
No us dic res més avui... però feu-la!¡ i digueu-me si us ha agradat!
Ah! per quants? doncs en vam menjar 8, això si, aquesta vegada en quantitats no tan generoses ... però suficients per després d'una bona paella... ve el bon temps...
MOUSSE DE XOCOLATA
Ingredients
4 ous (a temperatura ambient)
150 g de xocolata 70%
100 ml d'oli d'oliva (suau)
50 g de sucre
Preparació
Separem els rovells de les clares
Fonem al bany maria la xocolata
Afegim l'oli a la xocolata desfeta i remenm bé fins a integrar-lo. Reservem
Muntem les clares amb un polsim de sal. Reservem
Muntem els rovells amb el sucre, fins a doblar el volum, obtindrem una crema fina i blanquinosa, hi afegim la xocolata i batem bé per a que s'integri
Amb l'espàtula i amb moviments envoltants, de baix a dalt, anem afegint les clares a la barreja anterior, ho fem en tres vegades, quan ja tenim una crema homogènia omplim els gotets o recipients en que presentarem la mousse i reservem a la nevera fins l'hora de servir
Decorem al nostre gust
La recepta és de Nigella Lawson (m'encanta!)
6 comentaris:
Que bueno ,un abazo
Que bonics t'han quedat aquests gotets! Preciosos! Em puc imaginar el seu gustet...bons!
Petonets, Teresa!
Olga
Mes que bona aquesta mousse, hmm, bonissime.
Teresa viendo tus fotos la boca no me para de salivar.
té una pinta espectacular!! i sense gens de nata! m'encanta!! jo faig una versió amb alvocat, cacao i xarop d'atzavara que també triumfa molt! un dia la publicaré! petons
Quin aspecte tan...tan...mira me l'apunto per quan tinguem desig de xocolata😉
Ptnts
Glòria
Publica un comentari a l'entrada