Què agraït és fer magdalenes!! què bones són... Aquestes molt gustoses, el toc de la taronja confitada les fa ben especials!
Encara em queda una mica de taronja confitada, que guardo per a receptes especials... com aquestes magdalenes!
Els meus nets quan els faig magdalenes estan molt contents, això si, han de portar xocolata! i pel meu gust també, je, je...
MAGDALENES AMB XOCOLATA I TARONJA CONFITADA
Ingredients
125 g d'ou
175 g de sucre
60 ml de llet
190 ml d'oli d'oliva suau
210 de farina fluixa (rebosteria)
7 g d'impulsor (Royal)
Pessic de sal
100 g de gotes de xocolata
50 g de taronja confitada, tallada petita
Preparació
En el bol del robot amassador que tingueu, jo amb la KitchenAid, posem els ous i el sucre i batem molt bé fins a tenir una barreja blanquinosa i escumosa.
A velocitat baixa hi afegim la llet i a continuació l'oli, barregem bé.
En un bol haurem barrejat la farina, el llevat i el pessic de sal, ho incorporem a la barreja antenior i intregrem bé. Pugem la velocitat i batem durant 2 minuts.
Afegim les gotes de xocolata i els trossets de taronja confitada, donem unes voltes i ja tindrem la massa de les magdalenes.
No cal traure la massa del bol, el tapem amb film i deixem reposar a la nevera un mínim d'una hora. També podeu preparar-la la nit abans i fer-les al matí, la massa reposada farà que després pugin més...
Un cop reposada la batem amb el batedor manual i omplim les cassoletes de magdalena que prèviament haurem posat en un motlle, podeu veure'l a la foto, això farà que les magdalenes en coure's no creixin a lo ample... sinó que vagin amunt fent el típic "copete". Jo reparteixo la massa amb la cullera de fer boles de gelat, així més o menys totes tenen la mateixa quantitat. No s'han d'omplir fins a dalt sinó unes 3/4 parts.
Per sobre podeu posar o més gotes de xocolata o bé sucre.
Preescalfem el forn a 250º
Coem les magdalenes a 210º durant 16-18 minuts, aneu mirant perquè cada forn és un món...
*La recepta és del gran Xavier Barriga (sempre faig les seves magdalenes perquè mai fallen!)
1 comentari:
Segur que estàn bonissimes.
Una abraçada.
Publica un comentari a l'entrada