Bé, en diuen tiramisú, però la veritat que de tiramisú no en té res... te'l pot recordar per la crema això si, el resultat és ben bo! una base en la que jo hi afegiria una mica d'Amaretto, també podem fer-lo amb la base típica del tiramisú, els melindros banyats en café!
Ja us dic, però, que està molt bo!!
TIRAMISÚ VEGÀ
Ingredients
Base
150 g d'ametlles crues
60 g de dàtils medjoul ( o els què tinguis)
15 g d'oli de coco
30 ml de cafè expresso
Crema
200 g de formatge crema vegà
60 g de xarop d'atzavara (sirope de àgave)
150 g d'anacards crus i posats en remull 2 hores
1 c/c de pasta de vainilla o essència si no teniu pasta
400 ml de llet de coco de llauna o 400 g de iogurt cremós (vegà)
2 g d'agar agar
Acabat
Cacau pur en pols
Fruits vemells
Preparació
Amb la picadora que tinguem piquem junts els ingredients de la base i repartim en 6 gotets. Reservem
Triturem els ingredients de la crema fins a tenir una fina crema que abocarem en un cassó i foc mig-baix deixarem que bulli durant 3-4 minuts.
Repartim la crema en els basets que tenim la base i deixem que perdin temperatura. Un cop temperats els reservem a la nevera al menys 3-4 h abans de men jar-los. Va molt bé fer-los eldia abans.
A l'hora de servir-los empolvorem amb el cacau i decorem amb fruites, o al nostre gust!
*c/c= cullera de cafè
1 comentari:
me gusta mucho tu receta y la presentacion exquisita, gracias
Publica un comentari a l'entrada