ÍNDEX DE RECEPTES

17 de febrer del 2011

HOMENATGE A SANTI SANTAMARIA


















Des d'aquesta humil finestra de la nostra cuina, un petit homenatge i record per aquest gran cuiner i mestre, Santi Santamaria !!
Descansa en pau!!!

Santi Santamaria un gran cuiner, malgrat no estar d'acord amb algunes de les seves opinions, es una gran pèrdua la seva mort. A De cuina ens fan una proposta d'homenatge que us transcric a continuació


Avui ha mort el gran cuiner Santi Santamaria, amb el que molts cops no hi estava d'acord en les seves vehements opinions. Però un grandíssim cuiner, en majúscules. GRANDÍSSIM CUINER.

I de propina, blogger gastronòmic

Aquest dissabte em penso cuinar per a mi i la meva familia una recepta d'en Santi, com a particular homenatge. I després la penjaré al bloc, es clar.

Ja en vem fer una aquest nadal , dins de l'homenatge a cuiners als que admirem.

US ANIMO A TOTS A HOMENATJAR A SANTI SANTAMARIA CUINANT UNA DE LES SEVES RECEPTES AQUEST DISSABTE.

Tan li fa si teniu bloc o no, si sou molt bons cuiners o no feu ni un ou ferrat, no importa... us animo igual a que entre tots li fem aquest petit gest de record i agraiment. Un gest íntim fet amb el que més es va estimar -familia a part-: la cuina.

Va per tú, Santi.

8 comentaris:

No tot són postres ha dit...

Ara resta recordar-lo a través de la seva cuina.
PTNTS
Dolça

Anònim ha dit...

VERY GOOD FAMILY,per aquest detall tant maco.
ALUMNA AVANÇADA.

Jo mateixa ha dit...

Un gran cuiner i que va tenir prou "collons" per plantar cara a tot un Adrià. Per fer això s'ha d'estar segur que la feina es fa ben feta. I ell ho feia.

Gemma ha dit...

Un gran xef que se'n va :(
Entre tots li farem un gran homenatge!

Com Gat i Gos ha dit...

Teniu un recull de links amb les seves receptes al nostre blog.... Dissabte tots a la cuina, Va per ell!!!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Era un gran cuiner, faré una recepta seva per sumar-me a aquesta iniciativa.
Petons.

El pare ha dit...

Teresa,
Ja saps el que penso. El millor homentage que li podem fer, és acontinuar cuinant de la manera que ens ha mostrat, estimant els ingredients de la terra, estimant el país...
Salut.

Gemma ha dit...

J ahe penjat la recepta. Serà un gran homenatge, s'ho mereix!

Seguidors