Però, per a les postres d'avui he triat l'esponjós de xocolata blanca amb iogurt, amb teula de cacau i una mica de melmelada de prèssec (cassolana!). El resultat, excel·lent! ens n'hem llepat els dits!
ESPONJÓS DE XOCOLATA BLANCA AMB IOGUT
Ingredients (per a 4 personaes)
250 ml de nata (35% M.G.)
150 g de iogurt natural La Fageda (a temperatura ambient)
200 g de cobertura de xocolata blanca
2 fulles de gelatina (de 2g c/u)
Preparació
1. foneu la xocolata blanca al bany maria
2. Una vegada fosa, remeneu-la perquè s'homegenitzi tota la cobertura i afegiu-li el iogurt natural. Remeneu-ho delicadament.
3. Hidrateu la gelatina en aigua freda, Escalfeu una mica de la nata i desfeu-hi la gelatina hidratada i escorreguda. Ho incorporem a la barreja anterior.
4. A continuació semi muntem la nata i l'afegim a la barreja anterior, amb l'espàtula i moviments suaus, de dalt a baix.
5. paseu en motlles individuals i reserveu a la nevera.
TEULA DE CACAU
Ingredients
100 g de mantega a temp. ambient
100 g de sucre llustre
75 g de clares
90 g de farina
10 g de cacau (si poseu cacau tipus cola-cau queden de color més claret, jo ho he fet amb cacau pur)
Preparació
1. Treballeu lentament la mantega amb el sucre llustre, amb batedora elèctrica ( a mà trigareu més)
2. tamiseu la farina amb el cacau
3. Acabem la pasta afegint la farina i les clares a intervals fins que tinguem una pasta homogènia.
4. Estireu aquesta pasta en un silpac o paper especial de forn, amb l'ajuda d'una espàtula llarga o ganivet llarg, ha de quedar una capa molt fina.
5. Coeu-la al forn a 180º, forn preescalfat, durant uns 5 minuts. deixeu refredat i maltalleula! o bé quan encara és calenta talleu formes irregulars per a acompanyar l'esponjós.
17 comentaris:
Quina pinta Teresa.
Va ser un taller profitós.
El dia 19 vaig a Bon Preu.
Que vindràs?..
Petons
Espero que en Pep faci també aquestes postre d'aquí a dues setmanes que es quan vaig jo al BonPreu.
Mentrestant vaig fent boca amb el teu esponjós de xocolata blanca que té molt bona pinta.
Petons.
un postre de cullera ideal per acabar un diumenge!! m'encanten aquests postres amb sabor i "lleugers"! petons
Deliciós, Teresa!
Brutal!
Yo también fui pero a la segunda hora y este fue uno de los que mas me gusto
peto
I com n'aprenem amb els cursets...Una delícia de postres.
Nani
Tiene una pinta increíble, la foto preciosa.
besos
Quina exquisidesa, tan ben presentat i tan bo que ha de ser!
Nosaltres hi anem la setmana vinent, ja tinc ganes de veure quines receeptes ens farà a nosaltes.
DE moment, veient aquesta copa tan bona, prometen molt!
Boníssim, teresa!!!
PTNTS Dolça
m'ha encantat aquesta copa, una preciositat però a més segur que bona de veritat.
Wooowww Teresa que copa tan apetecible..y yo otra vez a dieta....
Un besito
De entrada, buena pinta. Para seguir, rico rico. Un postre de quitar el hipo. Un besote.
Fa uns anys em vaig obsessionar amb la xocolata blanca, en pastissos, en gelats, en batuts... però crec que mai la vaig menjar amb iogurt, segur que aquest esponjós està de mort!
Es veu deliciós! La barreja de xocolata blanca amb iogurt ha de ser ben i ben bona. A la llista de pendents!
Petonets!
Molt bona recepta, ens agrada!! Aviat la posem en pràctica :) Una abraçada i ho compartim a la xarxa!
Publica un comentari a l'entrada