29 de juny de 2015

ESCUMA FREDA DE GERDS I MÓRES


Per aquest diumenge calorós unes postres fresques, boníssimes, ràpides i fàcils de fer. Es preparen en 3 minuts, per tant millor fer-les al moment perquè és com un gelat, una textura de gelat cremós! Si ens en sobra es pot congelar, a la nevera no aguanta massa, un dia com a molt, perquè perdrà volum i consistència.
Podem fer-ho amb diferents fruites, gerd, maduixes, cireres, fruites que no portin massa aigua...
ESCUMA FREDA DE GERDS I MORES
Ingredients
200 g de gerds congelats
100 g de móres congelades
80 g de sucre
2 clares d’ou
2 c/p de suc de llimona
Preparació
En el got de la Thermomix, que ha d'estar ben sec, hi posem el sucre, polvoritzar 10 segons, vel. 6-7-10
Afegim els gerds i les móres congelades i el suc de llimona, programem 30 segons a vel. 5-7. Amb l'espàtula fem baixar les restes de la paret del got.
Col·loquem la papallona, afegim les 2 clares i batem 3 minuts, vel. 3 i 1/2, fins que tinguem una merenga ben consistent. 

Repartim en copes i servim!
* c/p : cullera de postres

Font: llibre de la Thermomix, adaptada al meu gust...

6 comentaris:

Miquel ha dit...

Con estas calores es lo que apetece y con la TX es un momento.Deliciosa y colorida espuma fría.
Bona setmana

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Ben refrescant Teresa i amb un coloret que ja venen ganes de tastar-ho.
Petons.

Roser Font ha dit...

de veritat no té res més? tan fàcil és?? m'encanten aquests postres amb fruita i frescos per ara...quina calor! petons

La Cuina de l'Olga ha dit...

MMMmmmmm.....quines postres més bones, refrescants i espectaculars! Un color preciós!!
Me l'apunto, que jo també tinc Thermomix!
Petons,
Olga

Sussi Aracuina ha dit...

Es veu espectacular, una pregunta, quan montes les clares ho fas juntament amb els purés de fruites??

Ana Blanca López ha dit...

Un postre bien rico y con muy poco esfuerzo.
Un abrazo.
Blanca de JUEGO DE SABORES

Seguidors