ÍNDEX DE RECEPTES

26 de novembre de 2020

BUNDT CAKE DE XOCOLATA

 


Ara fa uns dies em vaig autoregalar un motlle de Nordic Ware! Són molt xulos!, desemmotllen molt bé!! i a les que som cuinetes ja sabeu que no ens importa tenir-ne un més... és com un bici...

Aquest d'avui és ben xocolater! i vegà... però molt bo!! i molt fàcil...

BUNDT CAKE DE XOCOLATA

Ingredients

  • 90 g de cacau en pols
  • 180 g de panelaç
  • 120 g de maicena
  • 120 g de farina d'arròs
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 200 ml d'oli de girasol
  • 40 g d'oli de coco 
  • 240 ml de llet de soja
  • 2 ous de lli (2 cullerades soperes de lli molt + 90 ml d'aigua) S'ha de deixar reposar per a que espesseixi
  • Vainilla
  • Pessic de sal

Preparació

En un bol posem la maicena, la farina d'arrós i la panela, barregem bé, hi afegim la sal i la vainilla en pols i el llevat Royal, afegim l'oli de girasol i el de coco i barregem, amb barilles manuals, fegim la llet de soja i integeem tot bé, per acabar afegim el cacau i barregem amb compte amb barilles manuals. Només ens quedarà afegir els ous de lli, barrejar i abocar en un motlle prèviament engreixat.

Courem a 180º , amb el forn preescalfat, durant uns 45 minuts, dependrà del motlle, del forn... anem-lo punxant per saber si està cuit.







1 comentari:

lolines ha dit...



MMM un espectacle de color y segur que está bonissim.
Una abraçada.

Seguidors