ÍNDEX DE RECEPTES

16 de novembre del 2020

HAMBURGUESES VEGANES

 

D'un temps cap aquí veureu que publico cosetes per a vegans... a casa ja en són tres... i he d'experimentar ... i amb molt de gust! La veritat és que queden ben bones!! i això que no en se... però tot s'apren!
Aquestes hamburgueses no les he provat, però em van dir que estavem molt bones, amb la seva salsa de romesco, l'olivada, l'alvocat... Les tornaré a fer...
Vaig veure la recepta al Google però en fer captura no es veu d'on és i no les he trobat...
Animeu-vos!
HAMBURGUESES VEGANES
Ingredients
150 g de moniato cuit
150 g de bròcoli
100 g de mongeta del ganxet cuita
50 g de farina de cigró
20 g de pipes de carbassa
20 g d'ametlles crues
1 cabeça d'alls
Julivert/ alfàbrega
1 alvocat
Romesco
Olivada
I si us agrada una vinagreta feta amb mostassa de Dijon i unes gotes de tabasco
Enciam
I el que agradi per a acompanyar...
Preparació
Coem el moniato amb la pell al forn a 180º durant uns 45 minuts, aprofitem i coem també la cabeça d'alls sencera i el bròcoli en ramets. Un cop cuit ho traiem del forn i deixem refredar. Fem una picada amb les pipes de carbassa, l'ametlla sal i pebre.

 Escorrem 100 g de mongetes del ganxet cuites i les posem en un bol, afegim els alls cuits (pelats), va molt bé tallar la cabeça una mica per dalt i apretar per a que surtí toto la polpa d'all, la picada, unes gotes de tabasco, julivert picat, alfàbrega picada si en teniu, i treballem la barreja amb una cullera.

Pelem el moniato i l'aixafem molt bé amb una forquilla i l'afegim al bol que tenim la barreja anterior. Ho integrem tot molt bé, tapem amb film i deixem reposar a la nevera 1 hora (podem tenir-ho preparat i fer les hamburgueses a l'hora de consumir-les.

Farem quatre o sis boles, depenent de la mida que les vulguem, les aixafem una mica donant forma d'hamburguesa, les passemp er farina de cigró i coem al forn a 200º, damunt d'una safata amb paper sulforat.

Per a presentar-les ho fem al nostre gust, jo no tenia pa d'hamburguesa rodó, però amb aquest també va que dar bé i les acompanyem amb el que ens agradi, jo us deixo una idea...



1 comentari:

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Amb els ingredients que has ficat es veuen unes hamburgueses molt bones, no sempre han de ser de carn.
Petons.

Seguidors