2 de novembre de 2020

PASTA DE FULL AMB NATA, FULLA DE TARDOR

 

És tant fàcil la recepta que no sabia si posar-la... però de vegades encara que sigui per traure una idea val la pena!! La veritat és que va quiedar molt bé i també estava súper bona!
Ens caldrà anar a buscar, fàcil en aquesta època, una fulla, en el meu cas del típic plataner!, tenir pasta de full i nata per a muntar, també podem fer una trufa... estarà súper!!
PASTA DE FULL AMB NATA, FULLA DE TARDOR
Ingredients
Una fulla (la rentem molt bé, millor de l'arbre que del terra)
Una planxa de pasta de full
Nata per a muntar (35% MG)
Preparem
En una safata de forn posem paper sulforat, a sobre la planxa de pasta de full, i anem fem formes amb la fulla que tinguem, i traiem la pasta de full sobrant. Repartim sucre per sobre, cobrim amb un altre paper sulforat per tal que la pasta de full no sufli, posem per sobre una altra plata, que farà que el full es cogui i no sufli ...Forn preescalfat, coem a 200º durant 20-25 minuts, passats 15 minuts podem traure la plata i el paper sulforat i deixar que es daurin si no n'estan. Jo passats els 25' les tenia perfectes, per+o cal coneixer el vostre forn...
Deixem refredar damunt d'una reixeta.
Muntem la nata, o trufa i la tenim a punt per a l'hora de muntar les postres.
A gaudir-ne!!


1 comentari:

María ha dit...

Que original yrica tiene que estar esta hoja de hijaldre la tendremos que hacer me alegra mucho saber de ti querida amiga y espero que todo este bien Mil besicos cielo

Seguidors