Després d'un dia estressant, culinàriament parlant, però també molt gratificant, arribo junst a temps de publicar la recepta en homenatge al Mestre Santi Santamaria, sumant-nos amb la proposta del bloc De cuina, tal com explicava a l'entrada anterior. Aquesta recepta és simple i sencilla, però no per això deixa de ser un plat excel·lent. La recepta original és Ventresca de peix espasa o bonítol a la plaxa. Jo l'he fet amb lloms de llobarro, que avui és el que tenia. La combinació dels ingredients i el resultat és excel·lent !
Pel mestre!!
VENTRESCA DE PEIX ESPASA O BONÍTOL A LA PLANXA
(Llobarro a la planxa amb amanida de ruca)
Ingredients
4 filets de llobarro ( sense espina)
olives negres d'Aragó sense pinyol
Tomàquests secs en oli
Ruca
Sal
Pebre negre molt
Oli d'oliva vetge
Vinagre de Xerés
Preparació
Demanarem a la nostra peixatera, o peixater, que ens prepari els llobarros en dos filets sense espina.
Amb la planxa ben calenta, amb una mica de sal, courem el peix, una mica salpebrat.
Muntem el plat amb els filets acompanyats per una amanida de ruca, el tomàquet sec i les olives negres. Amanim amb l'oli i el vinagre i sal.
20 comentaris:
Hola Teresa, guapa tu
un plat deliciós, gràcies per compartir
mil petonets Susanna
Teresa, has arribat a temps perquè poguem gaudir del magnífic llobarro, senzill i deliciós.
una abraçada
un plat molt bo,segur que estaria molt content,petons
Un plat senzill i saborós, amb ingredients de luxe. L'amanida amb la ruca i el tomàquet sec ha de quedar molt gustosa.
un gran plato ideal para saborear la sencilles de muchas recetas del Santi que lo primordial es la materia prima y lo mas cercana posible
peto
miquel
Un plat sencil, sà i deliciós ¡ que més es pot demanar?
Petons
Un bon homenatge a Santi Santamaria. Felicitats pel plat.
Un plat senzill, saborós i molt de casa. Segur que el Santamaria se'n sentiria orgullós!
Salutacions!
La Taula d'en Bernat
Teresa,
El peix, si és fresc, com menys elaborat millor, i a la planxa és, sens dubte, una de les bones alternatives.
Bons productes i ben treballat, l'esència de la cuina d'en Santi... i de molta més gent.
Salut.
Deliciós el llobarro fet així.
Un bonic homenatge.
Petons.
Un bon homenantge el que s'ha fet!! Un plat amb bons ingredients... el millor! Petons
Molt bo , aquest llobarro!!!! Un bon homenatge Teresa. Fa molta mengera. Una besada
Una recepta ben deliciosa per a aquest homenatge tan sentit!
Una bona manera senzilla i exquisita de fer un peix de per sí boníssim i una bona manera d'homenatjar un gran cuiner. A reveure!
Amb un producte de bona qualitat tot surt mol millor...
Estupenda elaboració
Aquest plat de peix es la millor manera de fer-li un bon homenatge
Petons
No hi ha horaris per a fer un comiat, i aquest és un gran comiat amb aquest llobarro!! Merci per posar el teu granet de sorra :)
Teresa, un gran homenatge amb aquest llobarro!
Petons!
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Hola Teresa, gracias por compartir esta receta, que descanse en Paz...en fin teresa quería con tu permiso, reiterarte la invitación e invitar a tus seguidores al Concurso de Tu E Chef de Hierbas y Especias, concursar es muy fácil, sólo tienes que preparar una receta cuyo toque principal sea una Hierba o Especia (de uso alimentario), como por ejemplo "Pollo al romero" o "Bizcochuelo de Canela", hacerle una foto y seguir las instrucciones del concurso…quieres saber más del concurso?? Visítame pinchando sobre el Enlace del Concurso .
Un Beso muy gordo!! Te espero!!
Pili
Tu E Chef
http://tuechef.blogspot.com
Enlace del Concurso
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Hola Teresa, guapa tu
me ha semblat lleig per algùn lloc, que estàs pasan per un molt mal moment personal, si es així, et desitjo, lo millor, i que la pena que t´en volta , es desfaci en tot el possible,...sigui el que sigui, o sento molt, a millorar, cuida´t molt preciosa
mil petonets Susanna
Publica un comentari a l'entrada