ÍNDEX DE RECEPTES

13 d’abril del 2011

ESCUMA DE FRUITES DEL BOSC

Quines postres més bones!!! aquesta escuma l'havia provat a casa d'uns amics de la meva filla Laura, i ens vam quedar bocavadades quan a mitja tarda en la van fer tastar. El David, marit de la Cristina, ens la va fer en tres minuts amb la Thermomix que acabaven de comprar...què bona! i després un bon cafetó! Doncs, ahir, li vaig demanar la recepta i la vaig fer per provar-la ahir mateix, amb unes fruites del bosc que tenia al congelador, comprades feia uns dies per un  pastís, a La Sirena. Ens va agradar molt, moltíssim!!! Ara ja se que al congelador no hi pot faltar una caixeta d'aquestes fruites del bosc, i unes maduixes netes, a punt per a fer aquesta estupenda escuma. Si teniu Thermomix, recomano que la proveu, i si no en teniu crec que, tenin ja el sucre llustre, tritureu amb una picadora (no pimer) la fruita, poseu tot en un bol amb les clares, i amb la batedora munteu la merenga, pot quedar igual de bé.
ÉSCUMA DE FRUITES DEL BOSC
Ingredients
300 g de fruites del bosc (han d’estar congelades)
100 g de sucre
2 clares d’ou
2 culleradetes de suc de llimona
Preparació
Posem el sucre en el got de la Tmx, ha d'estar ben sec, i polvoritzar-lo 10 segons, vel. 6-7-10
Afegim les fruites del bosc i el suc de llimona, programem 30 segons a vel. 5-7. Fem baixar les restes de les parets del got
Col·lloquem la papallona, afegim les 2 clares i batem 2-3 minuts, vel. 3 i 1/2, fins que tinguem una merengue ben consistent.

10 comentaris:

Lily ha dit...

Guauu quina passada, encara no he fet cap escuma amb la thermomix, però veient la pinta, segur que ho faig d'aquí poc. De moment em porto una copeta ;-)
moltes gràcies
petonets

Cristina ha dit...

Deliciosa...ara ve molt de gust aquestes escumes i no tant el gelat que encara, sobretot a fi, donen calfreds...
Respecte a les capsetes de fruites del bosc de la Sirena, van bé, oi? Jo també en tinc una al congelador...són resultones per guarnir.

anirac ha dit...

segur que està bonissima! i lleugera !

Anònim ha dit...

M'encanta aquesta escuma!! I tinc una caixeta de fruites vermelles al congelador... o sigui que aveure si m'hi animo aviat!
Petonets!
Sandra

mercè ha dit...

Em sembla un postre excel.lent al temps que tenim, sa, vistós, fresc...BONÍSSIM!

La cuina de l'Eri ha dit...

Què bona aquesta escuma!!!!! Jo també tinc una caixeta al congelador, a veure si els hi dono aquesta sortida, amb aquesta proposta. Petons

Visc a la Cuina ha dit...

Un postre ben adient per aquestes primeres caloretes!

Gemma ha dit...

Nosaltres també ho fem sovint, només cal tenir algunes fruites congelades sempre a punt i en un moment prepares unes postres sensacionals. UN gran recurs per un imprevist, oi?

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Qué bona es veu i tinc una d'aquestes caixetes de La Sirena, encara que no tinc Thermomix.
Petons.

Teresa ha dit...

Com diuen la Gemma, tenir fruites congelades sempre et poden traure d'un imprevist, i la Cristina van molt bé aquestes caixetes que venen a la Sirena de fruites del bosc, per guarnir, per un gelat, per aquesta escuma... Ara amb temps de calor, segur que més d'un geladet farem!! petó

Seguidors