ÍNDEX DE RECEPTES

6 de novembre del 2009

TALLER DE PANELLETS AL MUSEU DE LA XOCOLATA









El dissabte 31, dia de la Castanyada, vam fer aquest taller de panellets al Museu de la Xocolata que, com diu la Maria (de paambtomaquet), hauria anat molt bé fer-lo la setmana anterior, així hauríem practicat a casa, tot i que vam fer-los de cap a peus, des de fer la massa, fins a decorar-los, perquè tal com va dir l’Andrés, són panellets exprés! El massapà es fa molt ràpid i no s’ha de deixar reposar prèviament ni coure.
Els vam fer de xocolata, coco, pinyons i ametlla, el massapà és el mateix per a tots, un cop fet hem de separar tantes porcions de massa com varietat de panellets vulguem fer.
Mentre els nostres panellets estaven al forn, vam poder degustar els que ja tenien fets, que n'hi havia de cafè, taronja, llimona, maduixa..., ens van agradar molt, sobretot els de xocolata, estaven molt bons!
Un cop van sortir del forn els nostres panellets, vam farcir els de xocolata, els vam col·locar a la capseta i cap a casa! Total, que entre els que ja havia fet i els que vaig portar hem tingut una bona colla de panellets!
Pel meu gust, els de pinyons i ametlla m’agraden més amb el massapà que faig a casa, és més gustós. En canvi, pels de xocolata, coco o si en fem amb melmelada o posant alguna essència (de grosella, llimona, taronja...), potser va millor el massapà que hem après, és més consistent i es treballa millor.
Quan hagin passat uns dies, a veure si m'animo i en faig uns quants, més que res per provar i posar-vos la recepta, que no només es poden menjar per la castanyada...





Seguidors