5 de novembre de 2009

XAMPINYONS AMB SOBRASSADA I OUS DE GUATLLA


Ahir 25 d'octubre, a Isona, es va celebrar la 7a Fira del Bolet.
Demà us en faré una mica la crònica, però per fer-ne un tast, us poso aquesta tapa, aperitiu, que vaig provar a casa d'uns amics, sense l'ou, i que he fet perquè ens va agradar molt, afegint-hi l'ou ferrat.


Ingredients

- xampinyons una mica grans
- sobrassada (ibèrica)
- ous de guatlla


Rentem els xampinyons, separem les cames dels barrets. Els coem al forn, han de quedar ben cuits, omplim la part interna dels barrets amb la sobrassada, fem els ous ferrats i els posem damunt la sobrassada, que amb l'escalfó de l'ou es desfarà una mica. Si els volem més calents, els podem posar una mica al forn (però vigileu que l'ou ferrat no quedi massa fet).

Bon profit!

1 comentari:

Olga ha dit...

Hola!

Sé que aquesta entrada és antiga però no m'he pogut estar de comentar-te alguna cosa. Té una pinta magnifica. Jo coneixi el xampinyó farcit de beixamel, pero amb sobrasada i l'ou ha d'estar espectacular.

Salutacions!

Seguidors