ÍNDEX DE RECEPTES

23 de setembre del 2010

CLASSE AL CLUB SOCIAL CAPRABO

Ahir al vespre vam assistir tota una colla de blocaires, a les classes que ofereix Caprabo. Aquesta vegada, però, no ens la va donar la Mireia, que fa un parèntesi en aquesta activitat, tot i que ahir ens va venir a veure i vam poder comprovar que l’estat en què es troba li prova molt i que està molt guapa. La classe ens la va donar el cuiner Luciano Villar, que ens va fer passar una bona estona, i ens va donar molts trucs, idees i suggeriments mentre anava fent!
Va ser una classe dedicada al formatge Philadelphia, que amb tota la raó el Luciano en va dir que sempre l’utilitzem pel típic pastís de formatge i poc més. Doncs amb aquesta classe hem pogut comprovar que és un tipus de formatge que dona molt de joc i que podem fer am ell mil i una preparacions.
Havies d’estar atent perquè mentre anava fent no parava de donar-te alternatives o variacions possibles a aplicar, no es allò de dir faig això amb aquests ingredients i punt, sinó que ho faig amb això però podeu fer-ho amb el que tingueu... , En acabar les receptes dels plats preparats per la classe, uns espaguetis a la carbonara amb Philadelphia, unes patates farcides, una pizza amb carbassó i una coca de verdures de regal, ens va fer unes preparacions ràpides que no per això deixen de ser interessants i segur que boníssimes! Tot tenia una molt bona pinta!!! Llàstima que no podem provar-ho! Ara ens toca posar-ho a la pràctica!!
Quan hauré fet algun d'aquests plats us poso les receptes, mentre tant us deixo l’adreça del formatge Philadelphia, on podreu trobar moltes receptes !
http://www.philadelphia.es/
Aprofitem per a desitjar-vos BONA MERCÈ '10


9 comentaris:

Olga ha dit...

Ala! Quina classe més xula! Si ja ho diuen a l'anunci jejejejje. Les fotos t'han quedat genials! Estaré pendent de les noves propostes.

Un peto,

Gemma ha dit...

Que ràpida! És una de les classes més profitoses que hem anat últimament, oi? TOT el que ens va dir és super pràctic i segur que ho farem servir!
Jo ja tinc ganes de provar el souffle que ens va ensenyar al final, i la coca i els rotllets i la pizza i el dip i... ho vull provar TOT, je je je...

El plat blanc ha dit...

Estic esperant impacientment les receptes. Tot té molt bona pinta.

Margarida ha dit...

Jo també estic esperant les receptes, que tot això té molt bona pinta!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Ja m' hauria agradat anar a aquesta classe, el Philadelphia dona molt de joc, es vritat, encara que a vegades l' oblidem.
Ja ens ensenyaràs aquestes meravelloses receptes.
Petons.

Cristina ha dit...

Qùe ràpida que has anat a penjar el post, jo avui per sopar he fet els rotllets de pernil i han quedat boníssims!! Va ser una classe molt profitosa

starbase ha dit...

Jo estava de treball a Vic i no hi vaig poder arribar. Ja m'havien comentat per mail que va ser sensacional i ara encara em fa més rabia no haver-hi pogut arribar....

grrrrrrrrrrrr

Bé, m'alegro per tú, es clar :)

xisca ha dit...

Quina enveja que feis Teresa,
jo també he tengut molta de feina empotant i preparant el rebost per l'hivern.

Els que no podem venir esperem les vostres entrades en les receptes.

Una abraçada

La Taula d'en Bernat ha dit...

Jo també sóc de les que només fa servir el Philadelphi per al pastís de formatge. Segur que totes aquestes idees us van anar de perles... Esperem les receptes!!!

Seguidors