ÍNDEX DE RECEPTES

2 de gener del 2011

MOUSSE DE IOGURT I LLIMONA

Primer que res, desitjar-vos molt bon 2011 !!!
Després d'aquest petit parèntesi, que no vol dir de descans... sobretot a la cuina...tenim la feina d'anar posant tot alló que hem anat fent, si més no, el que hem fet per primera vegada o que ha estat més diferent. Com que aquests dies anem sobrats de dolços i no dolços! aquesta mousse la vaig fer per a les postres del dia de Sant Esteve, encara que sembli que que ha d'estar molt dolça, per la llet condensada, no queda gens empalagosa, tot al contrari, és refrescant i ve molt de gust després d'un bon dinar, ben fresqueta! Aquests grans de magrana li van donar color i un toc cruixent. Qualsevol melmelada hi va bé, en tenia de llimona, però vaig pensar que potser dominaria massa el gust a llimona, vaig mirar quina posar i em vaig decidir per la de mango, que l'havia fet no fa gaires dies per estrenar la Thermomix. Va quedar una mousse molt bona, cremosa, suau de gust, lleugera i refrescant!!! Si no teniu TH també podeu fer-la!! poseu tots els ingredients en un bol i amb una batedora elèctrica, bateu uns 5 minuts, fins que tingueu una textura cremosa. 
Després de mirar i remirar receptes, vaig fer-ne una al meu gust, sobretot hem van servir per a la manipulació de la Th, que encara no domino..., i els ingredients els vaig fer una mica a la meva mida i manera Així que aquesta us puc assegurar que funciona i que el resultat és molt bo!
Us animo a fer-la perquè segur que us, i els, agradarà !!
MOUSSE  DE  IOGURT  I  LLIMONA
Ingredients
- 300 de llet condensada
- 4 iogurts naturals (si són tipus grec queda més cremós)
- 100 g de suc de llimona
- melmelada de mango ( o qualsevol que tingueu que us agradi)
- magrana per a decorar
Posem en el got de la Thermomix tots els ingredients i progrmamem 30 segons a velocitat 5.
Posem dos cullerades de melmelada al fons de les copes i repartim la mousse. Reservem a la nevera fins a l'hora de sefvir. Podem decorar amb els grans de magrana o com us agradi.







18 comentaris:

MaryLou ha dit...

Quina copa més elegant!!! i segur que boníssima!! m'ho apunto!
Molt bon any!

Anònim ha dit...

Oh, bon any! I quina copa de iogurt més bona que ens proposes per començar-lo, eh? Jo també en faig una de semblant i sempre triomfa, me l'apunto amb la mermelada de mango
Petonets
Sandra

Cuinagenerosa ha dit...

bon any, teresa! com que comences per les postres, i són de nivell, obres grans expectatives pel que has fet tots aquests dies!

Bon Tiberi ha dit...

Hola!! Acabo de descobrir el teu bloc per casualitat...i vaja quin descobriment que he fet!! Aquesta copa ha de ser espectacular. Amb el teu permís, me l'apunto i la provaré. Ara vaig a seguir mirant les teves receptes, però primer em vaig seguidora, que no em vull perdre cap detall! Un petó, Paula (bontiberi.blogspot.com)

Cristina ha dit...

Que bo que ha de ser!! M'ho apunto per algun altre dia. Feliç 2011!

starbase ha dit...

Tens tota la raó que la magrana és una forma fantàstica de donar un toc cruixent i dolç. La farè servir! :)

La cuina vermella ha dit...

Quina copa tan refrescant i preciosa. La decoració amb magrana és genial. Et felicitem, i et desitge molt bon any!

Anònim ha dit...

ENS POTS DONAR LA RECEPTA DE LA MELMELADA DE MANGO? AIXÍ HO FAREM COM DIU LA MESTRA. DEU SER MOLT REFRESCANT. BON ANY.
UNA ALUMNA AVANÇADA.

Lily ha dit...

Quin postre tan bo, ideal per aquests dies de menjars abundants !!! Te una pinta deliciosa i la presentació preciosa
Un petonàs

Gemma ha dit...

M'encanten les postres lleugeres i refrescants com aquesta... Ideals coma alternativa als torrons tan pesats. Queden unes copes molt vistoses i són fàcils de preparar ;)

El Club de Carmen ha dit...

Bon any nou, jo tambè he descubrir el teu bloc i ja soc una seguidora teva. Me encanta la mangrana, si miras el meu blog veràs que jo també la empleo molt.
Me apunto a demanar la receta de la mermelada de mango. Ptons

Cristina ha dit...

Bon any 2011...una idea més per apuntar-me al receptari de pendents...i per donar un cop de cap d´un vegada per totes a fi d´utilitzar més el mango per elaborar postrse.

Visc a la Cuina ha dit...

Ha de ser d'allò més refrescant i lleuger! I ens convé molt!

anirac ha dit...

uhmmm una recepta molt lleugera i interessant per aquest dies! felicitats!
(i molt bon any nou)

Fem un mos ha dit...

Molt bon Any 2011, un sorbet deliciós que anirà molt bé per començar l’any
Petons

Miquel ha dit...

Me gusta tu copa y me la llevo
Tambien te deseo un feliz año 2011 y que sigamos por esta blosesfera
peto
miquel

Teresa ha dit...

Gràcies companys! després de tots aquests menjars que segur hem fet tots, i les postres per acabar de rematar-los, ve el temps de receptes lleugeres... així que passat Reis...a fer dietes equilibrades!!! Si proveu aquesta mousse us agradrà segur.
Us dec la melmelada de mango, però us avanço, no té res de dioferents a les altres, la meitat del pes de fruita, de sucre i el suc d'una llimona... cap secret! queda molt bona!
petons!

La cuina de l'Eri ha dit...

Hola Teresa,
T’he trobat per un comentari a la Paula de Bon Tiberi i m’he fet una volta per aquí. Hi ha coses més que interessants ... així que em faig seguidora per no perdrem res. El pastís de mató i nabius està apuntat per que ha d’estar boníssim... i aquesta mousse l’he de preparar ja per que després de tant àpats ... segur que aquesta copeta tan refrescant a tots ens anirà molt bé! Petonets, Eri

Seguidors