ÍNDEX DE RECEPTES

9 de gener del 2015

SAQUETS DE GORGONZOLA I DE BOTIFARRÓ, amb melmelades La Fageda

Estem encantats de col·laborar un cop més amb La Fageda, que aquestes Festes ens han fet arribar les seves melmelades. Nosaltres les hem maridat amb formatges de diferent tipus, exquisides! i amb aquests saquets, uns de formatge Gorgonzola, nous i melmelada de tomàquet i uns altres amb botifarró de pinyons i melmelada de ceba, a quin més bo!!!  Ens han agradat moltíssim! hi han ben trobat el punt! N'hem reservat una mica de cada per a maridar-les amb peix i carn, ho tenim pendent! 
Us recomanem que tasteu les melmelades de La Fageda, segur que us en fareu consumidors assidus, estan molt i molt bones!
Per a més informació, i també hi trobareu receptes, aquí teniu l'enllaç  Melmelades La Fageda-maridatges
SAQUETS DE GORGONZOLA I DE BOTIFARRÓ
Ingredients
Fulles de pasta brick
Formatge Gorgonzola
Nous
Botifarró de pinyons
Melmelades La Fageda
Preparació
Tallem la pasta brick en quadrats, la mida dependrà de com els volem de grans.
Pinten el voltant amb mantega fosa, al mig posem el formatge, un trosset de nou i una c/c de melmelada, en el meu cas de tomàquet. Tanquem el saquet, si no queda ben tancat el podem lligar una mica amb un fil i després el traiem (foto).
Als de botifarró, traiem la pell, en fem rodanxes que posarem al centre del quadrat de pasta brick, hi posem la c/c de melmelada i lliguem.
Només ens caldrà gratinar-los una mica per a que agafin color. Escalfeu el forn a 200º  i quan hi poseu els saquets canvieu nomès a gratinador, ens uns minuts els tindreu al punt.
Servir-los calents, encara que freds també estan bons.

3 comentaris:

El pare ha dit...

Confirmo que són bonissimes, avui he fet una coca d'albergínia i xampinyons, com a base una capa de salsa de tomàquet i la melmelada agredolça de ceba, quatre olives vermelles, formatge per sobre...

María ha dit...

Mi querida amiga, no queria que pasara ni un dia mas de este nuevo año, sin desearte lo mejor de lo mejor, que todo lo que te pase sea maravilloso, y que sigas haciendo receticas tan divinas como esta ricas mermeladas y ese roscon que me ha enamorado. Un abrazo enoeme tesoro

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Quins saquets tan xulos Teresa.
Aquestes melmelades possen un punt de sabor a qualsevol recepta.
Petons.

Seguidors