ÍNDEX DE RECEPTES

9 de novembre del 2015

PASTÍS "HUESITOS"


Ahir vaig fer 60 anyets... res, com diuen, estàs feta una xavala.. je, je, però hi són... Per a celebrar-ho amb els companys de feina els he portat aquest pastís Huesito que ja feia temps em rondava pel cap. Pel senyor google en trobareu molets versions ... diferents, però aquesta és la meva! els companys de feina són els meus conillets d'índies... però de moment tots estan sans i estalvis de qualsevol enverinament...
Si recordeu les barretes huesitos, potser encara n'hi ha..., doncs és aquest pastís!, resulta força semblant a aquestes galetes, i està molt bo! Com no necessita forn són d'aquestes preparacions ideals per a fer amb nens, això si, poseu-los un bon davantal!! 
El meu toc ha estat acabant-lo amb una cobertura de xocolata, per arrodonir-lo..., amb oli d'oliva i un pessic de sal i crec ha estat el toc de gràcia! 
Els meus fills i parelles em van regalar un hort urbà que quan l'hagi muntat us l'ensenyaré! em va fer molta il·lusió, també són d'aquelles coses que tens rumiades comprar... a veure si són bona hortolana! El meu marit s'ha marcat un punt, gran, m'ha regalat la Kitchenaid! una passada! Espero fer-la treballar molt...
I els companys mireu quina orquídia m'han regalat! preciosa!! i com saben que sóc de xocolata, també uns bombons que són un perill tenir-los a prop... Moltes gràcies!!
PASTÍS DE "HUESITOS" 
Ingredients
2 i 1/2 paquets de galetes per a gelat
1/2 k de Nutella
150 g de xocolata de cobertura
Un raig d'oli d'oliva verge
Pessic de sal
Preparació
Escalfem una mica la Nutella per a poder estendre-la millor, només un toc de micro. Damunt de paper especial de forn posem tres (en el meu cas) o més galetes,, amb una espàtula estenem Nutella, ben repartida i una capa molt fina, damunt posem una altra capa de galeta i repetim amb Nutella, repetim fins a tenir l'alçada que vulguem fer. 
També es pot fer amb obleas (a Mercadona en trobareu), a cada capa s'han de posar dues obleas (hòsties) perquè són molt fines, llavors queda un pastís rodó també molt maco.
quan ja el tenim al nostre gust de gran, l'hem de posar com a mínim dues hores a la nevera per a que la Nutella s'endureixi i quedin les galetes unides.
Desfem la xocolata al bany maria (o al microones, com tingueu costum), fora del foc hi tirem un raig d'oli d'oliva verge i el pessic de sal, remenem bé. Traiem el pastís de la nevera, el posem amb compte damunt d'una reixeta i per sobre repartim la xocolata fosa, amb una espàtula l'anem repartint per a que quedi tot cobert, fem una capa no massa gruixuda i decorem, si volem, com ens agradi. Amb compte la col·loquem en a la safata de presentació i reservem a la nevera.






13 comentaris:

Eva ha dit...

Uauuu moltíssimes felicitats pel cumple! i també per aquests súper regals (una kitchenaid, enveja pura!!!) i pel pastís, t'ha quedat diví!! un petonàs!

Miquel ha dit...

Muchas felicidades y tranquila que lo llevas muy bien.Fantásticos regalos y ahora con esta gran maquina te tocara hacer mas elaboraciones dulces ja ja.Te ha quedado genial este pastel de huesitos.
peto

Anna Pigarda ha dit...

Amb aquest regals tan fantàstics segur que no dol tant fer anys!Un regals molt xulos!! Per cert, el meu va ser el dia 7, i és que els escorpins som els millor!! (amb tot el respecte pels altres) Una abraçada ben forta i per molts anys més!! Per cert, quin pastís més espectacular! Segur que tots se'n van llepar els dits!

ISABEL ha dit...

Espectacular aquest pastís!!!!!!
No hi ha com tindre imaginació.
Pocs ingredients i una mica de paciència.
Aquest amb el teu permís el copio.
Li faré al Carles, ja que el proper mes es el seu cumple.
Petons
Petons

La Cuina de l'Olga ha dit...

Moltes felicitats!! Quin regalasso! Ja veuràs com serà la teva gran aliada a la cuina!
M'encanta com has decorat el pastís!
Petons,
Olga

lolines ha dit...

Moltes felicitats!!!!
Un pastis espectacular.

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

De nou, per molts anys Teresa!! Quins regals tan xulos, t'els mereixes i si ets molt jove, una xavala encara.
T'ha quedat molt bé el pastís "Huesitos" els companys estaràn ben contents amb tú.
Petons.

Sussi Abel ha dit...

Felicitats!!! ha quedat espectacular el pastís!

trifasic de baileys ha dit...

ostres aquest pastís segur que li xifla a moltes amigues meves addictes a la xocolata! m'apunto la recepta que és super fàcil i resultona! petons

GEMMA ha dit...

Moltes felicitats guapa!! Quin regalazo la Kitchen!! Ara et demanaran mes coses bones...
El pastis, molt original. T'agafo la recepta, amb el teu permis.
Petons

Cristina ha dit...

Ehem, ehem...el "solete" ha triat aquest pastís...jejeje.

No tot són postres ha dit...

Abans de res felicitats!!!!
I del pstís, què dir...que jo també l'hagués volgut tastar!!!!!
Ptnts
Dolça

esborrar ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!! Veig que t'han fet i t'has fet un bon homenatge! Visca els regals i aquest pastís, que t'ha quedat preciós, espectacular! Però el millor és aquest toc d'oli d'oliva i sal de la xocolata, que bo!! I ara, a explotar la KA!
Marta

Seguidors