ÍNDEX DE RECEPTES

21 de desembre del 2016

CAKE'S POP'S


Aquests cake's pop's són ben bé el resultat d'un fracàs! però benvingut perquè vam poder fer aquests Cake'spop's que estan súper bons!! i ja tenia ganes de fer-ne un dia...
La primera intenció era tenir una bona caixa de galetes de gingebre, però la massa no va quedar prou compacta, ni posant-la hores a la nevera va agafar cos..., potser vaig posar-hi massa melassa, que era novetat..., total que vaig estirar la massa i la vaig coure sensera, resultat un galeton de nassos! i va pujar una mica massa i tot. Així que la vaig tallar en quadradets i la veritat és que feien goig! i de gust boníssim! Però què fer-ne? n'hi havia moltes...doncs de les puntes i les més lletges van acabar triturades per a fer aquest cake's pop's.
Els cake's pop's els podem fer amb qualsevol pa de pessic, magdalenes, galetes...que tinguem, queden molt divertits i estan ben bons!!

BONES FESTES !! AMB DESITJOS DE SALUT I PAU PER A TOTHOM !!
  
CAKE'S POP'S
Ingredients
300 g de pa de pessic, magdalenes...
150 g de formatge mascarpone (o formatge cremós)
200 g de xocolata especial postres, 50%-70%
Perles, fideus, estrelles de sucre per a decorar
Pals de brotxeta
Preparació
Triturem el pa de pessic, magdalenes..., ho posem en un bol gran junt amb el formatge i barregem bé, primer costa una mica però al final aconseguireu fer-ne una bola. Reserveu-la a la nevera durant una hora, o més, per a que agafi més consistència.
Només us quedarà fer-ne boles més o menys de la mateixa mida i no massa grans i fondre la xocolata.
Suquem la punta de cada brotxeta amb xocolata la clavem a les boles i les cobrim completament amb xocolata, boca avall les fem girant per a traure'n l'excés.
Només ens quedarà decorar-los al nostre gust.
Com ara no fa calor no cal tenir-los a la nevera, a temperatura ambient també seran més bons.

7 comentaris:

ESTONES LLIURES ha dit...

Tan de bo tots els fracassos donéssin tan bon resultat. És ben bé que " no hay mal que por bien no venga"

sandra/ josemaria ha dit...

Estan genials

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

T'han quedat molt macos Teresa, llueixen molt.
Bones Festes per tota la familia!!

Amblesmansalamassa ha dit...

Jiji, una bona manera d'aprofitar-se d'una recepta que no ha sortit com voldriem!
Bones festes! Clara

La Cuina de l'Olga ha dit...

T'han quedat molt bonics! Jo vaig intentar fer-ne una vegada i...vaig patir molt!
Desitjo que hagis passat unes bones festes!
Petonets,
Olga

Eva ha dit...

Doncs d'un fracàs ha sortit una cosa molt vistosa i molt bona!! tots fossin així, oi?? Feliç final d'any i millor 2017 carregat de salut i receptes ;)

Silvia Simenova ha dit...

Deben de ser riquísimos, me encanta hacer bombones, voy a probar estos, nunca he utilizado estos ingredientes, aqui te dejo unos de chocolate blanco https://www.llenasdesabor.com/2017/12/bombones-navidenos-de-coco.html

Seguidors