Comencem l'any, a mig gas s'ha de dir..., amb aquest fantàstic pa de pessic de moniato!! Ens ha agradat molt! Un pa de pessic esponjós i humit que ens ha alegrat uns quants esmorzars i berenars, amb aquestes quantitats surt ben gran!
Tenim una altra recepta de pastís de moniato, la trobareu aquí .
Desitjant un bon 2017 a tothom, us deixo la recepta.
PA DE PESSIC DE MONIATO
Ingredients
300 g de moniato cuit (bullit o al forn que serà més gustós)
150 g de sucre morè
4 ous
120 ml d'oli d'oliva
90 ml de llet
280 g de farina de rebosteria
1 cullerada de postres de canyella
1/2 cullerada de cafè de gingebre en pols
Un pessic de clau d'olor en pols
Un pessic de sal
1/2 sobre de llevat en pols (opcional)
Sucre llustre
Elaboració
Primer courem els moniatos, jo al forn perquè queda més gustós, un cop cuits traiem la polpa i reservem.
En el bol del robot d'amassar, jo KA , amb la pala, posem el sucre, el moniato i els ous i barregem molt bé (ho podem fer també amb batedor de mà, costarà una mica més...). A continuació afegim l'oli i la llet i barregem. Només ens quedarà afegir els ingredients secs, barrejats i tamisats, farina, espècies i llevat. Barregem bé, i aboquem la massa en un motlle prèviament engreixat i enfarinat.
Coem a 180º, forn preescalfat durant uns 40 minuts. Comprovem si està cuit punxant-lo amb una agulla o brotxeta, que ha de sortir neta, sinó deixeu-lo uns minuts més.
Traiem del forn i deixem reposar uns 10 minuts. El desemmotllem i deixem refredat damunt d'una reixeta.
L'empolvorem amb sucre llustre i a punt per a gaudir-ne!!
Amb unes perletes de xocolata afegides a la massa, ha d'estar encara més bo...
Font: blog "cocinando entre olivos"
5 comentaris:
Molt bona manera de començar l'any!!!
Clara
Pero qué buena pinta que tiene, me encantan los dulces con boniato así que me apunto a la de ya jeje
besos
Mmmmmm...que bo! Un bon pastís per rebre als Reis Mags!
Petonets i...FELIÇ 2017!
Olga
Que bo el moniato!!!!
Demà en faré un pa de pessic amb moniato.
Tinc un parell i el faré.
Petons i bon any!!!!!!!!
No l'he menjat mai que no fos fet al forn o en xips. Quines ganes de tastar-lo en bescuit. Per cert, l'altra recepta que tens penjada d'aquest ingredient, és amb moniato cru? Una abraçada i Bon Any Nou! Petonets!
Publica un comentari a l'entrada