ÍNDEX DE RECEPTES

24 d’octubre del 2017

MOUSSE DE XOCOLATA

Les postres de diumenge van ser molt ben rebudes! Una mousse de xocolata, recepta de la xef Lorraine Pascale que m'agrada molt, que ens va animar l'ànima, que estaba una mica tocada per la setmaneta dura que portàvem, i que encara no s'ha acabat... En fi, moments històrics que ens toquen viure i que no hauríem pensat ni volgut mai, menys que passi el què està passant, que és molt penós.
Bé, quan estigueu baixos de moral regaleu-vos aquesta mousse, us animareu!!
MOUSSE DE XOCOLATA
Ingredients
200 g de xocolata 70% 
50 g de mantega
250 g de nata líquida (35%MG)
Una tassa de café expreso fred (tassa de café)
3 c/s de brandy
3 c/s de sucre
3 clares d'ou (a temperatura ambient)
Pessic de sal
Virutes de xocolata o nata muntada per a decorar
Elaboració
En un cassó al bany maria fonem la xocolata amb la mantega, ho remenem bé fins a tenir una crema ben fina, brillant. deixem refredar a temperatura ambient. Quan és fred hi afrgim el brandy i remenem fins a incorporar-lo.
Muntem les clares d'ou amb un pessic de sal i el sucre fins a aconseguir un punt suau, no molt fortes.
Muntem la nata també fins a una consistencia suau.
Afegim a la xoxolata la meitat de la nata mi la incorporem bé, acabem incorporant la nata amb compre amb moviments envoltant per a que no perdi volum.
Per últim afegim les clares, primer una mica i barregem, després acabem abocant-la i amb moviments envoltants l'anem integrant, ens quedarà una textura de mousse molt esponjosa.
La repartim a les copes i reservem a la nevera.
Podem decorar-la amb virutes de xocolata o nata muntada, al moment de servir.
c/s= cullera sopera



3 comentaris:

sandra/ josemaria ha dit...

ummmmmmmmmmm que bo

La Cuina de l'Olga ha dit...

Doncs sí....ens hem d'intentar fer aquests regals que ens ajudin a animar-nos. Ens hem de cuidar molt, tenim molts dies per endavant.
Un regalet molt bo! Quina delícia!
Petonets,
Olga

Bruixes a la cuina ha dit...

Saps que m'agrada moltísdim però no en faig mai a casa?! No sé... sempre em fa certa mandra :) Però potser millor així perqué no puc menjar-ne només 2 cullerades... :)))
Una abraçada!

Seguidors