Un pastís de formatge reuquebó!!! Vegà, sense sucre, però ho té tot!!
La base és de fruits secs, diferent a com fem normalment les bases... de galeta.
animeu-vos i feu-lo!!
CHEESECAKE VEGÀ
Ingredients
BASE
100 g de fruits secs (els que tinguem, barregem...)
2-3 dàtils medjoul
15 g d'oli de coco
CREMA
400 ml de llet de coco
250 g de formatge cremós vegà (marca VACA el que faig servir)
Pell d'una llimona ratllada fina
Suc de mitja llimona
80 g de xarop d'atzavara (sirtope de agave)
2 g d'agar agar
COULIS
150 g de fruis vermells
1 culleradeta de xarop d'atzavara
MOTLLE de 18 cm
Preparació
Primer que res fem el coulis o si tenim melmelada, la que vulguem ens pot anar bé, en un pot posem els fruits i el xarop d'atzavara, Coem uns 20 minuts tot remenant. Reservem
Jo ho vaig fer amb melmelada vegana de maduixa
Per fer la base piquem molt bé tots els ingredients, queda una massa humida que repartirem per la base del motlle previament folrada amb paper vegetal i reservem al congelador mentres preparem la crema de formatge
Per la crema, posem tots els ingredients en el got del nostre robot excepte l'agar agar. Triturem molt bé tot ,
Aboquem la barreja en un cassó i portem al foc, afegim l'agar agar, amb batedor manual l'integrem bér, quan comenci a bullir abaixem el foc i coem uns 2-3 minuts.
Aboquem la barreja amb compte en el motlle i deixem refredar a temperatura ambient durant una hora.
Passat aquest temps repartim el coulis com ens agradi, i ja podem posar-lo a la nevera fins a l'hora de desemmotllar i servir!
Jo vaig triturar ben fi el coulis i vaig fer unes ratlles paraleles, després amb una brotxeta es fan ratlles perpendiculars al coulis quedant aquesta mena de dibuix ben vistós....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada