La setmana passada vaig assistir a la classe de rebosteria catalana a l’Espai Consum dels supermercats de Bonpreu. La classe ens l'havia de donar el David Lienas, però no li va ser possible, i la Marina, alumna de l'escola va ser l'encarregada de fer-nos passar una tarda dolça tot explicant, i molt bé, i anar fent un bisbalenc, carquinyolis, bunyols de vent i menjà blanc.
El primer que he posat a la pràctica ha estat el bisbalenc, la combinació de la pasta de full i el cabell d'àngel sempre dona bon resultat, i m'agrada molt!
Ingredients
- una làmina de pasta de full
- 250 g de cabell d’àngel
- 100 gpinyons
- sucre
- 1 ou
Estirem la làmina de pasta de full, ha de tenir la forma rectangular, visualment la dividim en tres parts, omplim la part central amb el cabell d’àngel, pintem tot el contorn amb ou batut, tanquem les altres dues parts sobre si mateixes, els extrems els girem cap amunt, de manera que ens quedi com un paquet ben tancat per totes les bandes, li donem la volta perquè els plecs quedin a sota, pintem amb l’ou batut tota la superfície, repartim els pinyons i empolsinem amb sucre generosament.
Enfornem uns 30 minuts a 180º, fins que veiem que està ben rosset. Forn preescalfat
Deixem refredar sobre una reixeta
7 comentaris:
Que rico! oye que bien disfrutar de una clase de cocina, lo que se tiene que aprender y disfrutar!
Un beso
Teresa, t'ha quedat molt maco!!! jo encara no l'he fet, al meu fill no l'agrada el cabell d'àngel... ja veurem.
Petonets
Quina pinta!!
L'haurem de provar!
Rosa
No coneixía els bisbalencs fins fa una setmana :).
Són unes postres ben maques i a mi si que m'agrada molt el cabell d'angel, però sóc l'únic a casa a qui li agrada...en faig només per a mi? :D
Ohhhh!!!! Que bo....
Bsss
Aquest bisbalenc t'ha quedat guapíssim,ha de ser tan bo...
Qué bo! Jo n' he fet a vegades, però no sabia que se'n deia "bisbalenc".
Publica un comentari a l'entrada