Aquesta recepta és de l’Eva Arguiñano, del programa “secretos de la manzana” de Canal Cocina. Fa receptes força interessants i aquest púding em va semblar que havia de quedar molt bo, i molt fàcil de fer. El tipus de poma que recomanava és la Golden , perquè és de textura més forta i no es desfà, per tant tot i que coem la poma queda al punt. Doncs res, van ser les postres d’aquest diumenge. Ens va agradar molt! Teniu l’èxit garantit!
PÚDING DE POMA
6 pomes Golden
3 ous
5 cullerades soperes de sucre
Una branca de canyella
Algun licor, opcional
1 poma per a la capa final
- Sucre pel caramel del motlle
Preparació
Primer fem el caramel, i el repartim pel motlle, cobrim també una mica els laterals.
Pelem i traiem els cors de les pomes i tallem a trossos irregulars. Els posem en una cassola junt amb una cullerada sopera de sucre i la branca de canyella, a foc baix, remenant de tant en tant, fins que estigui tova, però no desfeta. Si veiem que està molt seca, que no la poma no deixa anar una mica de suc, podem posar una mica d’aigua. Reservem en un bol.
Aboquem en el motlle.
Pelem la poma per fer l’última capa del púding, la tallem a quarts i fem làmines ni molt gruixudes ni molt fines, i cobrim per sobre la barreja.
Deixem refredar, desemmotllei servim. El podem acompanyar amb nata (que és el que jo vaig fer) però ha de quedar molt bo amb una bola de gelat de vainilla! un altre dia s'haurà de provar!
14 comentaris:
Ha de ser molt bo, m'encanta tot el que porta poma. I sense gens de farina, deus emblar més un flam que un puding... molt millor!
L'opció de la bola de gelat encara ha de millorar més aquestes postres de diumenge ;)
Molt bo!!! segur que el faré!
Petonets
Boníssima idea, a més a més, sense més ingredients que no fan cap falta!, segur algún dia cauen per casa!.Ens veiem el 18 al bonpreu, crec.a reveure teresa!
La poma ens agrada molt a casa, a més, encara ting 3-4 kg. que al final potser si no es fan malvé les emprarè per a fer aquest puding, te una pinta espectacular.
Saps que la foto del teu perfil m'encanta? em recorda els estius sentats a la fresca ;-)
aquest postres de poma és temptador, però ... les anxoves són irresistibles
Gemma, a mi també em va agradar pels ingredients tan bàssics i sencills. Jo tampoc diria que és com a flam, no porta la llet...
Maria, anima't!
Marcè, ens veiem el 18!
Dolorss, prova'l que us agradarà. La foto és a Isona, a casa els pares...m'encanta seure aquí! sobretot a la nit, per a prendre la fresca com dius!
El Oteador, m'agrada que t'agradin ls anxoves, a veure si estaran bones! em passejaré pel teu bloc
PTONS
Vaya que pudding mas bueno! para la merienda con un cola cao mmm
Besitos
Quina temptació tan sucoseta i suculenta! quina manera més dolça que ha de quedar la poma!! Genial tot el que ens ensenyes. Mil petons bonica.
Ha de ser boníssim! I normalment les receptes de l'Eva Arguiñano surten molt bé, oi?
Petons!
M'agradarà, ho sé, amb aquest aspecte tan tovet...
Cuinera, Vermells,Mercè, visc a la cuina, m'agrada que us hagi agradat!si el feu proveu amb el gelat i digue-me què tal!
petons!
Olá;
Hummmmmmm que delícia de pudim!!!
Muito bom e o seu aspecto é muito bonito!
Beijo!
DEUS TE ABENÇÕE!
Maria Paula-BRASIL-
Aquet púding te de estar molt bo, i acompanyat pel meu gust amb el gelat, deu estar boníssim.
Petonets
Sion, Maria Paula! amb el gelat segur que millora! tot i que amb la nata està deliciós!
petons
Publica un comentari a l'entrada