ÍNDEX DE RECEPTES

5 d’octubre del 2010

NOVA COMPANYA A LA CUINA !!!

Bé, per fi ja la tinc!!! M’ha costat una mica, bastant... Ja fa anys que li vaig al darrere, però el preu em tirava enrere!. Per tres vegades he anat estalviant, però quan arribava el moment sempre hi havia una altra prioritat, com us dic, volia, però em dolia!
Ja fa un temps que vaig dir que els regals fossin dinerets, per anar fent guardiola, aniversari, Reis... i voluntat!, i treballant quan se m’ha ofert, dissabtes i diumenges1, uns quants! Així que he pogut recollir força calerons, i part d’aquests han anat destinats a la compra de : LA THERMOMIX!!, amb majúscula perquè m’ha costat!.
El dissabte passat hem van fer la demostració, bé, ja vaig quedar perquè em portessin la meva... ! doncs bé, em va fer una llimonada, un sorbet de fruites, massa de pizza, sopa de peix, pa ratllar amb julivert i all, peix al vapor... en fi, la tarda va estar entretinguda i la nevera va quedar plena, per si no ho estava prou...(dissabte: mercat, super...).
De moment he anat provant coses fàcils, he fet iogurt, que avui el provaré per a berenar, la crema d’avellanes (nutela), i que està boníssssima! (perill...), he obert uns musclos al vapor, i ja m’he atrevit a fer la salsa per a les mandonguilles, ahir per dinar se les van menjar, i diu que estaven molt bones!, la veritat és que no en van deixar ni una, i del suquet ... ni rastre!
Doncs ara toca practicar, agafar-li el gustet i amortitzar-la!!!

Mireu que n’és de xula!!!!

16 comentaris:

Luisa Morón ha dit...

Pues te alegraras , pq. si te gusta cocinar es una gran compañera. Bss.

Helena ha dit...

Felicitats per la teva nova companya i per tu, perquè veig que te'n fa molta d'il·lusió.
Em penso que dissabte a la tarda vas fer tots els plats i per haver, espero que te'n quedin molts més per fer.
Fins aviat! ;)

Anniki ha dit...

Jo el dimarts passat em va arribar la meva!! Quina casualitat!! :) Tenia la TM21 i ja feia temps que me la volia canviar :P

El dimecres ja vaig fer un ajoblanco i el divendres un pastís de llimona i les dues receptes van quedar de luxe, les tinc pendents de penjar al meu blog, però aviat en quan pugui ho fare :)

Un petó companya de tm31 jajaja!

Anniki http://gastroadikt.blogspot.com

María José Andreu Granados ha dit...

Felicidades por tu nueva adquisicion, disfrutala y a cocinar¡¡
me alegro muchisimo guapa.
besos

Olga ha dit...

Hola Teresa,

¡Me n'alegro molt per tu! Diuen que es pot fer de tot. Pel que dius, te l'has guanyat ben guanyada.

Per cert, tens un regalet per tu al meu bloc. He volgut dedicar a algún bloc de la meva terra, i dels dos o tres que segueixo, m'he decidit per tu, ja que fas receptes que m'agraden molt.

Un petó,

ANNAFS ha dit...

Segur que li trauràs molt de profit! A mi també m' agradaria, però com tu dius, el preu et fa pensar-t' ho una mica més.

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Felicitats Teresa, t' ha costat el seu temps d' estalvis, però ara ja comences a treure-li profit.
Ja ens aniràs ensenyant receptes.
Petons.

Sara ha dit...

Madre mía, disfrutaras!

Teresa ha dit...

Siempre hahabia oido que la TH era para gente que no le gustaba cocinar... pero creo que te ha de gustar, sino es así no la utilizas... espero que no sea mi caso. Anniki, quina casualitat!!! estic que no n¡ho crec! Olga, de moment no se si es pot fer de tot, però el que he provat surt bé, que ja és molt!
Pués nada, gracias a todas, me doy una vuelta por vuestro blog, que algunos no los conocia.
Bona setmana!!!

starbase ha dit...

Jo no la tinc única i exclusivament per els diners que costa. Per que tinc claríssim que és una eina fenomenal per a la cuina!!

Felicitats!! :)

Sílvia A. ha dit...

Hola: felicitats per la compra. Jo ja fa tres anys que la tinc i sembla ahir. Cada dia trobo receptes noves per fer i receptes meves que les adapto.Hi ha blocs molt bons de receptes amb la thermo, llibres i cd que corren per tot.
Si vols alguna cosa no tens més que dir-ho.
Sílvia

Zeditas ha dit...

Que bien, ya veras el partido que le sacas, yo estoy encantada con ella (tengo la tm21)

cocina con sabor ha dit...

Ja veuràs com disfrutaràs cuinant amb la Thermomix, és fantàstica. La beixamel es fa en un moment, les cremes queden molt fines, el gaspatxo perfecte...bé, un munt de coses, no acabaria mai :)

Petonets

xisca ha dit...

HOla Teresa, he de dir que jo tenc la versió antiga , fa més de 10 anys i resulta que està sense funcionar , com que a mi m'agrada molt remenar quasi bé no l'empro. El meu marit sempre em diu , que perquè ens vàrem comprar aquest aparell.

M'he d'obligar a fer-la funcionar.

Veig que a tu et fa molta il·lusió , idò , enhorabona i benvinguda la teva companya.

Una abraçada

Teresa ha dit...

Starbase, la veritat és que és un bon pessic... em convenço perquè com dic, he treballat caps de setmana...però dol
Silvia, gràcies, ja et consultaré, ara si que sóc novata!
Rezeditas, Carme, espero treure-li partit!
Xisxa, doncs treu-la de l'armari... i si no per tot, perquè ens agrada remenar..., com diuen per als gazpatxos, cremes, masses...

Maria Dolores ha dit...

Vorás el partit que li traus, no te arrepentirás.

Seguidors