El cabell d'àngel era l'últim pot que em quedava... se n'ha de tornar a fer! No se si es llegeix en el pot, però era del juliol de 2009, i estava perfecte!

Ingredients
- 200 cc d'oli d'oliva
- 50 cc d'anís dolç
- 50 cc de moscatell
- 400 g de farina de rebosteria
- un pessic de sal
- 200 g de cabell d'àngel
Preparació
En un bol posem la farina, deixem un espai al mig, fem un volcà, on posearem l'oli, l'anís i el moscatell. Primer amb l'ajuda d'una cullera anem incorporant la farina amb els líquids, quan ja ens costa perquè tota la farina s'ha incorporat, ens ajudem amb les mans i acabem d'amassar bé.
Anem fent petites boles, d'uns 40 g, d'una en una, les anem estirant amb el corró, va molt bé posar-la entre paper i paper de forn, vegetal, d'aquesta manera no se'ns enganxarà i la treballarem millor. Quan ja l'hem estirat, traiem el paper de sobre, posem al mig una cullerada de cabell d'àngel i amb el paper de sota, ens ajudem per tancar el pastisset, el tanquem fent un cordó per tota la vora. La massa és molt fràgil i delicada, però d'aquesta manera va molt bé. Jo així que els vaig fent els poso a la safata del forn que ja tinc preparada amb paper de forn , i la reservo a la nevera, perque la massa agafi consistència.
Coem a 200º durant uns 10-15 minuts, fins que estiguin rossets.(forn preescalfat)
En calent els arrebossem amb sucre, deixem refredar i guardem.
13 comentaris:
I que bons que son, oi?
Jo els vaig publicar aviat farà un any, i és pràcticament la mateixa recepta.
Si els vols veure, els trobaràs a:
Pastissets de Tortosa
A casa el cabell d'àngel ens agrada molt. Avui l'he posat de farciment en uns croissants. Però no era casolà, sinó comprat. No és tan bo, però a vegades no tinc temps de fer la confitura...
Ostres, aquesta recepta acaba de transportar-me a la infància! El meu avi treballava a un forn i em solia portar pastissets d'aquests... Quins records, no hi havia tornat a pensar però ara que els he vist m'han entrat unes ganes de menjar-me un...
Els hauré de fer! Gràcies per la recepta!
Un petó!
Hola,
M'alegro que t'agradés, a mi també em recorda els autèntics pastissets.
Una abraçada,
Anna
Oh, jo també els vull provar, t'han quedat guapíssims!
Yo no los he probado, pero tienen una pinta estupenda, a ver si hago cabello de angel y te copio la receta.
Tinc una recepta apuntada fa d'alló més temps i encara no els he fet.
Ara al veure ho bé que t'han quedat potser m'animo qualsevol dia.
Petons.
A casa també en fem de tant en tant i queden boníssims, oi? El toc de l'anís es fonamental perquè quedin ben gustosos ;)
I farcits de confitura de moniato o de mató també queden molt bons!
Sense fregir ja fan bona pinta... aquest cabell d'angel cassolà havia de donar-hi un toc magnífic. T'han quedat rebufons!
M'encanta el cabell d'àngel!! No sabia que a Tortosa teníen tan bon gust amb les coses dolces :DDD
Aquests dolços els farè!!
Gràcies pels comentaris, i si us agraden els pastissets, proveu aquesta recepta, us agradarà!, si el cabell d'àngel és de compra també us sortiran molt bons!
Gemma els provaré amb moniato o mató, han de quedar molt bons!La massa amb el gustet d'anís i moscatell queda molt bona!
Petons!
Quina pinta que tenen! me'n porte u per a provar-ho! besos!
oh! quina pinta més bona..justament aquests dies he estat a la Terra Alta i n'he menjat...són taaant bons!!!
Molt bones, a mi em perden els pastissets de les Terres del l'Ebre, sempre que vaig a Amposta el 1r que faig és entrar en una pastisseria per comprar-ne. Aquest any que he fet confitura de cabell d'àngel vull provar de fer-los. Espero que em quedin bons. Salutacions a tothom.
Publica un comentari a l'entrada