Bon cap de setmana! i a abrigar-se toca, que farà fred!
PALMERES DE MOSTASSA I MEL
Ingredients
1 làmina de pasta de full
100 g de mostassa l'antiga
25 g de mel
1 ou (per a pintar les palmeres)
Almívar TPT
Elaboració
En un bol barregem la mostassa i la mel, repartim la barreja, amb l'ajuda d'un pinzell, per tota la superfície de la làmina de pasta de full. Visualment fem la meitat de la làmina i pleguem una banda fins una mica menys d'aquesta meitat, i aquesta la tornem a plegar per la meitat, farem el mateix amb l'altra banda. Només ens cal ajuntar les dues meitats i tallar-ne rodanxes d'un cm per a tenir les palmeres. Abans de tallar-les, com ens aconsella la Gemma, va bé posar uns minuts la massa al congelador, i després tallar-la per a formar les palmeres. Les pintem amb ou batut amb un pessic de sal i les col·loquem planes en una safata de forn. Coem durant 15-20 minuts a 190º (forn preescalfat).
Opcional: fem un almívar TPT (50 aigua-50 sucre) i pintem les palmeres per a que brillin una mica.
* quan pinteu la pasta de full, o altra cosa, si hi poseu un pessic de sal quedarà més brillant (aprés del Xavier Barriga)
5 comentaris:
hummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm que bones
Facil y ademas muy buenas con esta combinacion atrevida.
Bon cap de setmana
peto
Tinc varies receptes amb mel i mostassa, aquesta em falta i es que no se m'hauría acudit i ara sé que em tocarà fer aquestes palmeres.
Petons.
Pues sí que tienen una pinta bien rica ehh me gustan un montón.
besos
M'he vist identificada amb el que dius de tenir-la pendent de publicar,això crec que ens passa a tots jeje
No hagués pensat aquesta combinació mai, però ho provaré. Segur que l'aperitiu va sorprendre a tothom!
Petons
Publica un comentari a l'entrada