Poques persones hi haurà a qui no agradin els flams! bé, ara que ho he escrit... a casa n'hi ha una que no és de flams, per la textura... però els de formatge li agraden. Aquest a banda del mascarpone porta melmelada d'albercoc, podeu posar-hi la que us agradi o com jo, que com tenia obert un pot d'albercoc vaig pensar que podia anar-hi bé.
Queda un flam molt, molt bo, gustosíssim! i ben fàcil de preparar, poca feina porta..., només ens cal l'estona de coure'l i el temps de refredar-se i tenim unes postres excel·lents!
FLAM DE MASCARPONE I MELMELDADAIngredients
(per a uns 8 flams)
250 g de formatge mascarpone
4 ous
400 ml de llet
4 c/s de sucre
2 c/s de melmelada
Sucre i unes gotes d'aigua pel caramel
Elaboració
Primer que res farem el caramel, en un cassó desfem el sucre amb unes gotes d'aigua o de suc de llimona, fins que estigui ben daurat, vigileu que es crema fàcilment..., i n'aboquem una mica a cada flamera, que el fons quedi cobert. Reservem
En un bol gran (sembla que no però hi ha força quantitat), posem tots els ingredients i amb el túrmix triturem i barregem bé. Omplim les flameres amb aquesta barreja i coem al forn, al bany maria, durant uns 50 minuts a 180º, encara que sembli que no estan quallats penseu que al refredar-se agafaran més consistència.
Deixem refredar i reservem a la nevera.
Per a desemmotllar-los amb una cullereta pressionem una mica tot el voltant, per sobre, aboquem al plat i sacsegem plat i flamera, sortirà ràpidament! i si no, amb la punta d'un ganivet fem entrar una mica d'aire...
Font: cookpad.com
10 comentaris:
Teresa quina cosa més bona!!!!! I la combinació del mascarpone i la melmelada ha de ser espectacular! ♥ I l'has desemmotllat perfectament! Jo sempre em barallo amb els motlles i no li acabo de trobar al punt jajajaja
Petons bonica!
OStres, quines postres més bones! Flams de formatge mai n'he fet a casa però haurem de probar, oi?
Petons
Palmira
Els flams m'agraden tots, el de mascarpone ha de quedar amb un sabor molt bo.
Petons.
A mi els flams m'encanten! I aquest teu....moltíssim!
Petonets,
Olga
Teresa, quin flam mes i mes bò, unes postres de -10-
Teresa; Quina cosa mes suau, amb mascarpone quina delícia per el paladar i per el cos sencer¡¡
Salutacions Teresa¡¡ :O)
Un flam ben original!!Jo sóc de les que els agrada qualsevol flam...jejeje!!!
Que vagi bé!! Clara
Són una fan dels flam, i aquest amb mascarpone ha de tenir una textura fantàstica! No se perquè no en faig més sovint a casa sent tan fàcils! M'emporto la recepta amb el teu permís! Una abraçada!
Ostres que booooo, amb el mascarpone!!!!!
M'agrada molt Teresa
Ptnts
Glòria
Aquest de mascarpone ha de ser bonissim.
Petons
Publica un comentari a l'entrada