No sabia com titular-ho...flam, pastís de formatge... la primera intenció era fer un flam de mató però al final va ser més un pastís de formatge! Com no tenia prou mató vaig afegir-hi formatge fresc de cabra, crec que aquest va ser el que li va donar la textura més consistent i un gust més de pastís de formatge. El sucre i els pinyons (del flam que havia de sortir) no li va anar gent malament!
El resultat final va ser molt bo! ens va agradar moltíssim!, el vam acompanyar amb una mica de gelat de vainilla amb nous de Macadàmia i quines postres tan bones vam fer!
PASTÍS-FLAM DE FORMATGE
Ingredients
400 ml de llet evaporada
200 g de mató
150 g de formatge fresc de cabra
150 g de sucre
4 ous (L)
Pinyons
Caramel
Sucre
Unes gotes d'aigua
ElaboracióPreparem el caramel posant el sucre i la mica d'aigua en una paella i a foc mig deixem que el sucre es desfaci, quan tinguem el sucre desfet i d'un color daurat el repartim a les flameres individuals, per sobre tirem uns quant pinyons. Reservem
En un bol posem els formatges esmicolats i la resta d'ingredients i amb el pimer triturem bé, repartim la barreja a les flameres preparades. Coem al bany maria a 200º durant 45 minuts. Deixem refredar i reservem a la nevera.
Per a desemmotllar-los no costa gens, passem un ganivet fi pel voltant de la flamera i ja el podem abocar i desemmotllar en el plat de presentació.
8 comentaris:
La textura que puc veure de les fotos m'agrada molt, a més sense la massa dels cheesecakes clàssics que sempre em sobra! Una idea que haurem de catar, oi?
Petons i bona setmana,
Palmira
Ostres, té una pinta fantàstica! No t'en sobrarà un per mi....
Clara
Bonissim
Sigui flam o pastís a mi m'has guanyat amb aquestes postres!! perquè tan l'ún com l'altre m'encanten, i quina textura més bona, no?? Petonets!
Es igual el titol, el resultat es bonissim
Canvio un flam de patates per un dels teus!!
Pastís o flam, el miro i em ve de gust.
Petons.
Para mi es un flan de queso bien bueno y que me gusta mucho.
petons
Pastís o flan , es igual . Té molt bona pinta !!!!
Petons
Publica un comentari a l'entrada