Ens agraden molt les ulleretes, palmeres o com vulgueu dir-los-hi ... Aquesta vegada les he fet diferents, i m'han agradat molt, ja les he repetit vàries vegades i a tothom han agradat molt!
Si les feu, no us n'adonareu que ja no n'hi haurà!!
ULLERETES AMB XOCOLATA
Ingredients
1 planxa de pasta de full
Sucre morè
75 g de xocolata 70%
Elaboració
Desenrotllem la planxa de pasta de full, repartim ben generosament sucre morè per tota la superfície.
Desfem al bany maria o al microones la xocolata, la posem en una paperina o biberó i la repartim per sobre del sucre. Visualment dividim la planxa per la meitat, enrotllem una d'elles fins arribar a aquest punt, fem el mateix amb l'altra part, Reservem a la nevera uns 15 minuts.
Preescalfem el forn a 200º
Traiem la pasta de full de la nevera i la tallem en porcions d'una mica més d'un cm, amb un ganivet que no sigui de serra, les anem col·locant en una safata sobre paper de forn.
Coem a 200º durant uns 15-20 minuts, depenen una mica del forn, quan les tenim amb un color torradet les traiem i deixem refredar damunt d'una reixeta.
Les guardem en una caixa metàl·lica que tanqui bé.
9 comentaris:
Mira que he vegades ulleres; però amb xocolata encara no. HI tindré que posar remei !!!
Petons
Haurem de provar aquesta recepta amb xocolata quina delícia
Teresa simplemente irresistibles.
peto
Fantàstiques, boníssimes i amb l'èxit assegurat, oi?!
Petons!
Palmira
Vols dir que dona temps a guardar-les? Jo crec que se acaben en un tres i no rés. Sont molt bones.
Petons.
A casa tambè agraden molt, i aixì amb xocolata ....... fantàstiques.
Què bones que són, oi? i així amb xocolata encara més, una bona idea de postres o per acompanyar el cafè. Un petonàs!
Prenc nota per fer-les amb sucre moreno! Sempre les he fet amb el blanc!
Petonets,
Olga
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh quines ulleretes!!!!! Queden molt vistoses i jo no podria parar de menjar-les!!! Un vici!! :)
Petons
Publica un comentari a l'entrada