15 de febrer de 2017

ALBERGÍNIES AMB FORMATGE


Aquesta setmana toca salat!! unes boníssimes albergínies amb formatge que ens van agradar molt!
Ben fàcils de preparar i que ens pot anar bé tant com a entrant o com a plat únic, acompanyades d'una bona amanida!!
ALBERGÍNIES AMB FORMATGE
Ingredients
2 albergínies
Formatge Cheddar en làmines
Motzzarella
Tomàquet d'amanir
Oli/sal/pebre/orenga seca
Preparació
Tallem a làmines les albergínies a lo llarg, d'un cm aproximadament de gruix i sense acabar de tallar-les, que quedin unides com es veu a les fotos. Entre cada tall posem tomàquet tallat a làmines i formatge Cheddar, salpebrem i repartim orenga per sobre, agafem bocins de motzzarella i els posem per sobre, reguem amb un bon oli i coem a 200º fins que l'albergínia estigui cuita.
(vist a Facebook, no recordo pàg ...)

10 comentaris:

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

M'agrada aquesta forma de tallar-les i el farciment també. Molt bones.
Petons.

El pare ha dit...

A mi també m'ha cridat l'atenció el tall de les albergínies.
La presentació és un espectacle per a la vista i, segur que després, l'espectacle passa al
paladar.
Una abraçada.

lolines ha dit...

Dons tens raò, fàcils de prearar i ...... que bones!!!

Miquel ha dit...

Buena combinacion y buen resultado, aunque creo que hoy lo que mas nos sorprende es el corte de la berenjena.
petons

Cristina ha dit...

Presentació i platàs de 10!

La Cuina de l'Olga ha dit...

OOooooiiix,que bones, Teresa! M'han agradat molt!
Petonets,
Olga

Amblesmansalamassa ha dit...

Caram, un plat ben resolutiu per un dia que no saps que fer. M'encanta!
Clara

Bruixes a la cuina ha dit...

Wow quina cosa més bona! Ben fàcil i no se m'hauria acudit!! Genial!! :)
Petons

ANNAFS ha dit...

Sempre les he fet farcides d' una altra manera. M' agrada aquesta forma de presentar-les.

Anna Pigarda ha dit...

Una presentació ben original! JO no havia sortit mai de tallar-les per la meitat, ha, ha!!

Seguidors