Avui potser tocava publicar la crema d'ahir... tot arribarà!
Aquest pa de pessic el vaig fer fa uns dies, és molt, molt esponjós! i molt bo! d'una mida ben gran, n'hi ha per a una bona colla. Aquest any serà el de la mona, que ja la tenim aquí...!
Si teniu batedora elèctrica molt millor perquè s'han de muntar el ous molt ben muntats!!, és important per a que pugi tant.
PA DE PESSIC (molt esponjós)
Ingredients
Motlle de 22 cm (jo vaig fer-lo quadrat)
80 g de farina
80 g de maizena
150 g de sucre
5 ous
Pessic de sal
1 c/s d'extracte de vainilla
Elaboració
Preescalfem el forn a 180º
En el got de la batedora posem els ous, el sucre, la sal i la vainilla i batem a màxima velocitat durant 10 minuts ( jo amb la KitchenAid).
Incorporem la farina tamisada i la incorporem amb una espàtula, poc a poc per a que no ens perdi volum.
Coem a 160º durant 50 minuts. (comprovem punxant-lo)
c/s: cullera sopera
Font: facebook...però no se pas la pàgina!
6 comentaris:
Pensava que anava amb les clares montades a punt de neu, però més ràpid com ho has fet.
Si que es veu esponjòs, quedarà molt bé com a base per la Mona.
Petons.
Quin pa de pessic més preciós! Quin goig fa!
Petonets,
Olga
Un pà de pessic així és una meravella! Per la mona 2017 o per un berenar amb amics i familiars, m'agrada força més qu'el de iogurt!
Petons
Palmira
Ara mateix em poso a fer-lo.
Tenia que fer un pa de pessic i faré aquest.
Petons
Quina bona pinta, sembla com els de tota la vida, dels que fèien les àvies!
Clara
Mi querida amiga, es el bizcocho que siempre he querido probar, el otro dia vi por facebook, un numero de telefono de una pasteleria que los hacian, y me quede con el para ver si podian mandarmelo, pero viendo el tuyo me ha vuelto loca y vou a intentar a ver si me sale aunque sea la mitad de bien que a ti. Mil besicos mi Reina
Publica un comentari a l'entrada