Aquesta tatin va ser les postres d'ahir, preparada en un moment i que vam arrodonir amb un gelat de soja de vainilla amb fruites del bosc, unes postres rodones!!
TATIN TUTTI FRUTTI
Ingredients
Una planxa de pasta de full
3 pomes
3 peres
2 plàtans
Un grapat de maduixes
Una llimona
100 g de sucre
50 g de mantega
2 c/s suc de la llimona
Preparació
En un recipient que pugui anar al forn, van molt bé les paelles en les que podem traurem el mànec, hi posem el sucre, la mantega i el suc de llimona, deixem que es desfaci el sucre, mentres pelen i tallem les pomes a quarts, igualment amb les peres i la resta de fruita i les posem a la paella, deixarem coure uns minuts remenant per a que caramel.litzint sense que es desfacin. Les fruites més delicades com les maduixes les vaig incorporar a l'últim moment. Un cop col.loquem bé la fruita és el moment de posar la pasta de full per sobre de manera que la cobreixi totalment i amb l'ajuda d'una forquilla anem posant bé la pasta de full. Punxem una mica la massa i enfornem, amb el fornmpreescalfat, i coem durant uns 20 minuts a 180*.
Desemmotllar en en calent.
La servim tèbia i l'acompanyem amb gelat, nata...
4 comentaris:
Boníssim i bon aprofitament Teresa, ja m'imagino que a casa et van demanar que tornis a fer-ho.
Petons.
Te questa molt bo
Doncs....has tingut molt bona idea! Que bona!
Petonets,
Olga
oohh molt bona idea d'aprofitament!!! té una pinta de 10!! petons
Publica un comentari a l'entrada