ÍNDEX DE RECEPTES

5 de juny del 2017

TATIN TUTTI FRUTTI


Una TATIN d'aprofitament?? Si, si, amb unes pomes que rondaven per la fruitera feia dies, un plàtan massa madur, unes maduixes que tot i sent del dia no aguantaran, i unes peres per acabar d'omplir la base... ah! i la pasta de full que no falta mai a la nevera!
Aquesta tatin va ser les postres d'ahir, preparada en un moment i que vam  arrodonir amb un gelat de soja de vainilla amb fruites del bosc, unes postres rodones!!
TATIN TUTTI FRUTTI
Ingredients
Una planxa de pasta de full
3 pomes
3 peres
2 plàtans
Un grapat de maduixes
Una llimona
100 g de sucre
50 g de mantega
2 c/s suc de la llimona
Preparació
En un recipient que pugui anar al forn, van molt bé les paelles en les que podem traurem el mànec, hi posem el sucre, la mantega i el suc de llimona, deixem que es desfaci el sucre, mentres pelen i tallem les pomes a quarts, igualment amb les peres i la resta de fruita i les posem a la paella, deixarem coure uns minuts remenant per a que caramel.litzint sense que es desfacin. Les fruites més delicades com les maduixes les vaig incorporar a l'últim moment. Un cop col.loquem bé la fruita és el moment de posar la pasta de full per sobre de manera que la cobreixi totalment i amb l'ajuda d'una forquilla anem posant bé la pasta de full. Punxem una mica la massa i enfornem, amb el fornmpreescalfat, i coem durant uns 20 minuts a 180*.
Desemmotllar en en calent.
La servim tèbia i l'acompanyem amb gelat, nata...


4 comentaris:

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Boníssim i bon aprofitament Teresa, ja m'imagino que a casa et van demanar que tornis a fer-ho.
Petons.

sandra/ josemaria ha dit...

Te questa molt bo

La Cuina de l'Olga ha dit...

Doncs....has tingut molt bona idea! Que bona!
Petonets,
Olga

trifasic de baileys ha dit...

oohh molt bona idea d'aprofitament!!! té una pinta de 10!! petons

Seguidors