ÍNDEX DE RECEPTES

29 de setembre del 2020

ARRÒS AMB LLET (vegà)

 


No sóc dàrròs amb llet... no recordo haver-ne fet mai... fins ara! ja era hora doncs. 
Aquest és per a vegans, i no vegans també eh? perquè he de reconéixer que està força bo.
La recepta es de "lagloriavegana" que us recomano visiteu el seu blog, hi trobareu molt bones receptes!
ARRÒS AMB LLET (vegà)
Ingredients
1 l de veguda de soja o d'ametlles
la pell d'una llimona
1 branca de canyella
120 g d'arrós blanc rodó
100-120 g de sucre o xarop d'aurò ( o altre)
200 g de nata de coco o altre vegetal, o bé 200 ml de llet vegetal
Preparació
Fem bullir el litre de veguda de soja amb la pell de llimona i la branca de canyella.
Hi afegim l'arròs (prèviament passat per aigua), i coem 30 minuts a foc lent, sense deixar de remenar.
Incorporem el sucre o xarop per a endolcir, i la nata, i cuinem uns 5 minuts més, sense deixar de remenar. Veureu que es va espessant, però penseu que un cop fred acabarà d'agafar la textura cremosa i més espessa.
Repartim l'arròs o bé en motlles individuals o en una safata, deixem refredar i reservem a la nevera fins l'hora de servir-lo, tapat amb film a pell per a que no es formi una capa seca per sobre.
Quan el presentem empolsinem amb una mica de canyella en pols.



Seguidors