Ara m'adono que fa dies que publico, vol dir que faig, molta xocolata.., és que m'encanta!!
Aquest torró cruixent, el típic Suchard, quan era petita m'agradava molt, no faltava mai a taula per Nadal... Així que aquest any tant estrany que ens toca viure l'he fet, a veure com estarà perquè no l'hem provat encara... ja us ho diré! però fa molt bona pinta!
Després de remenar per a moltes receptes vaig optar per aquesta que em va semblar fàcil i bona.
Ben embolicat és un bon present per a regalar!
TORRÓ DE XOCOLATA CRUIXENT
Ingredients
200 gr de xocolata 70%
50 gr de mantega
75 gr d'arròs inflat
Pell ratllada d'una taronja
Preparació
Posem la xocolata trossejada, la mantega i la pell de taronja ratllada en un cassó al bany maria. Anbem remenant fins que la xocolata s'hagi desfet i quedi una crema homogènia, retirem del foc i hi afegin l'arròs inflat i remenem molt per a que s'integri i ens quedi una barreja homogènia.
Aboquem la barreja en el motlle que tinguem, si es metàl·lic, el típic per a torró, va molt bé, també n'hi ha de silicona o plàstic dur. Amb l'espàtula repartim bé, donem uns copets damunt el marbre per a que no quedin forats i deixem refredar. Tapem amb fil i reservem a la nevera pera que qualli del tot.
Per a desemmotllar podem donar uns segons de calor al motlle, res, segons, i el traurem fàcilment.
L'emboliquem i reservem a la nevera.
* A la recepta original es doblava les quantitats per a fer 2 pastilles, doblant les quatitats, aixó si, i barrejant xocolata amb llet... però com no ens agrada vaig posar nomès del 70%.
Font: Hogarmania.com
1 comentari:
De ben segur que està molt bo, jo també l'he fet, per publicar la setmana que ve.
Ja veuràs com desapareix abans de treure'l a taula.
Petons.
Publica un comentari a l'entrada