ÍNDEX DE RECEPTES

1 de febrer del 2021

COOKIES VEGANES

 

Ja sabeu alguns que a casa tenim vegans, així que em toca posar-me les piles i fer-los cosa bona! Ells s'ho mengen encantats, ho troben molt bo i la veritat es que ho és força! Aquestes cookies en són la prova, sense ous ni mantega, molt gustoses! Molt bones i molt fàcils de fer, proveu de fer-les!!
COOKIES VEGANES
Ingredients
1 1/4 de cups de farina de rebosteria
2/3 de cup de sucre moré
1/3 de cup d'oli d'oliva verge (també podeu posar-lo de coco)
1/3 de cup de veguda de soja o el que us agradi, i sinó aigua
1 culleradeta d'esència de vainilla
Un pessic de sal
Xips de xocolata 70% (també podeu pasar-les de xocolata blanca)
Preparació
En un cassó posem, la soja, l'oli i el sucre, escalfem i remenem fins que el sucre s'hagi dissolt
Deixem que perdi temperatura
En un bol posem la farina, la sal i la vainilla, hi aboquem la barreja anterior que ja s'haura temperat
Remenem bé per a integrar-ho tot, aconseguirem una barreja compacta en la què hi afegirem les xips de xocolata, barregem i tapem amb film
Deixem reposar a la nevera 30 minuts
Preescalfem el forn a 180º
Folrem la safata del forn amb papar sulforat
Passat el repòs de la massa n'anirem fent boletes, la mida que us agradi, aixafem una mica i les anem col·locant a la safata  de manera que no es toquin unes amb les altres
Amb aquestes quantitats en vaig fer 12
Coem 15 minuts a 180º
Traurem del forn i deixarem refredar damunt d'una reixeta
Un cop fredes les guardarem en una caixa metàl·lica

* Un cup és una mesura americana, no equivalent pas a una tassa nostra... i diferent equivalència per a líquids i sòlids:
Líquids (llet, Oli, aigua...)
1 cup=     250 ml
1/2 cup=  125 ml
1/3 cup=    80 ml
1/4 cup=     60 ml
Sòlids (farina, sucre...)
1 cup=     115 g
2/4 cup=   85 g
2/3 cup=   75 g
1/2 cup=    60 g
1/3 cup=    40 g
1/4 cup=    30 g
1/8 cup=    15 g

 


Seguidors